Мария Игнатова: Рачков е жесток към миналото ни!

Комикът Димитър Рачков и дългогодишната му половинка Мария Игнатова са разделени от една година, но сагата между тях продължава. Бившата господарка на ефира и сърцето му изля чувствата си към него с драматична публикация в интернет. Актьорът я подминавал демонстративно на публични места, блокирал я в социалните мрежи и не присъствал на фирмени събития на продуцентите Маги и Джуди Халваджиян, ако Мария е сред поканените.

На 27 януари комикът гостува във „Вечерното шоу на Слави Трифонов” в „7/8 ТВ”. Двамата със Слави на шега оплакаха битието си на ергени, а Митко за първи път коментира публично раздялата си с Игнатова. „К`во прай Мария?”, полюбопитства Дългия. „К`во прай?! Не съм я виждал от има-няма една година”, отговори му Рачков, но физиономията му се опъна. „Браво, значи е свободна”, зарадва се шоуменът. „Между другото, свободна е, ако искаш… Ние двамата сме ергени, нали така? Аз си нося едно тефтерче, искам да ти го покажа. И ти си ерген, и аз, приличаме си с тебе. Искам да видим, да не би да се дублираме с тебе, да не се повтаряме… Шляпаш насам-натам”, пошегува се актьорът.

Реакцията на Мария не закъсня.

„Защо така жестоко към миналото? Защо да е изтривано, забравяно, изкривявано, съжалявано, обезценявано… вече и блокирано? Как са възможни настоящето и бъдещето без миналото? Ако не си разбрал, запомнил, научил, пораснал? Обръщайте се назад с разбиране, за да се усмихвате повече на това, което виждате там. На финала от всички ни остава само минало. Казва се живот…”, написа огорчената Мария.

40-годишната блондинка е аут от предаванията на Маги Халваджиян след края на връзката си с Рачков. Тя се пробва като рекламно лице и водеща на фирмени партита, но без особенв успех. За да му натрие носа, от февруари останалата без работа блондинка реши да прави собствено комеди шоу в столичен клуб. Особен интерес към него обаче няма.

Една от най-обсъжданите светски двойки у нас се събираше и разделяше няколко пъти в продължение на 8 години преди да се разпадне окончателно миналата година. Раздялата им вкара блондинката в тежка депресия. Комикът каза „Сбогом” на бившата си половинка и я изхвърли от дома си и живота си. Слухове за изневери, съпровождани с бурни скандали, сложиха финалната точка в отношенията им. Изоставената блондинка напуснала просторната му къща в Панчарево и се премести да живее в къща в Драгалевци. Имотът е собственост на майка й, която над 20 години развива бизнес с фабрика за дрехи и благодарение на него Мария има дом, чиито врати винаги са отворени за нея.

Рачков обаче приемал доста по-лежерно промяната в личния си живот и хич е давал вид на покрусен. Крахът на отношенията им, както и демонстративното поведение на комика са напът да съсипят Мария, притеснени са в телевизионната гилдя. Дори най-близките приятелки на Игнатова не били в състояние да я утешат. Дългогодишната спътница в живота на комика била огорчена от бруталното му отношение към нея. „Изхвърли ме като мръсен парцал”, жалвала се пред дружките си красавицата.

За да избяга от мрачните си мисли, Мария изразходвала гнева си във фитнес залата. Не за първи път лабилната Мария изпада в тежка депресия. Склонната към угнетено психическо състояние блондинка има едни тежък срив в миналото си. Неведнъж красавицата е разкривала, че се е разделила с бившия си мъж Петко Димитров, който е баща на сина й Виктор, не заради изневери или ревност, а заради тежка следродилна депресия. „Не бях на себе си, спрях да се храня, плачех по цял ден”, признавала е Мария. Освен това тя от години страдала от хронично безсъние и спяла само по няколко часа на денонощие, пише Уикенд.


image0 (9K)