Мартин Боев: Засега спираме обходите в търсене на Емил

Мартин Боев: Засега спираме обходите в търсене на Емил
Мартин Боев: Засега спираме обходите в търсене на Емил

Снимка: Facebook

Малко по-рано във „Фейсбук“ Мартин Боев, братът на изчезналия в Перник Емил, съобщи, че след доста мисъл по темата засега спират с обходите.

Той разясни, че минусовите температури и високият сняг затрудняват видимостта и търсенето.

„За мен е много важно да го правим ефикасно и смислено – аз се моля и надявам да не е навън по тези времена, нито пък вече имаме някаква критична индикация че е“, написа още той в своя пост.  

Мартин Боев сподели, че вече 11 дни в планината се борят доброволци, работят с полицията за сигналите, които се пращат и се струват достатъчно валидни.

Още по темата

6 фев 2023 16:19

91

4 фев 2023 15:19

43

3 фев 2023 08:21

30

„За мен лично вярата и непоколебимата надежда е, че Емил е жив и здрав, и каквото и да стане ще се върне при нас за една много голяма лекция от мен – това ме държи, това държи и всички доброволци“, допълни той.  

„За край ще използвам трибуната на моя профил, която би била нищо без всички тези 99,99% хора, които я издигнаха, за да продължа да ви показвам най-ценното – Емил и това какъв човек с голямо Ч е“, написа Мартин Боев и сподели емоционални видеа със своя брат.

Емил Боев бе видян за последно около 3 сутринта в петък (27.01) срещу събота без телефон на кукерския парад “Сурва” в Перник – оттогава никой няма контакт с него.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)