Мартин Камбуров: Това може и да бе последният ми мач в кариерата

Нападателят на Берое Мартин Камбуров заяви, че сблъсъкът срещу Левски в крайна сметка може да се окаже и последният в кариерата му. През есента той се превърна в Голмайстор №1 в историята в елита, а ако продължи и напролет, може да оглави и вечната ранглиста за №1 по двубои в шампионата, научи ЗАРАТА.

„Разделям мача до гола на Левски и след него. Държахме инициативата, създадохме повече ситуации. След попадението Левски се окопити. Имаше шанс да доведе резултата до 2:0. През второто полувреме хвърлихме всички сили да изравним и за наша радост се получи. Равностоен мач като цяло“, коментира Камбуров.

„Искам първо да се насладя на година, която ми донесе това да запиша името си със златни букви в българската история. Има време да мислим за по-нататък. Не искам да прибързвам с някакво решение. Трябва малко да си почина, да си избистря главата и ще преценя играе ли ми се или не. Няма много време да мисля. Ако остана някъде, ще е в Берое. Иначе се отказвам от футбола. Ако няма да остана в Берое, това е бил последният мач“, каза още рекордьорът.


image0 (9K)