Марто Петров: На Бербатов в Индия мога да му водя слона

Бившият български футболен национал Мартин Петров показа чувство за хумор, когато бе помолен да коментира трансфера на своя добър приятел Димитър Бербатов в Индия. Петров се пошегува, че Бербо може да му звънне, ако изпита нужда от човек, който да му развежда слона.

 

„Защо Бербатов отиде в Индия ли? Това са лични работи, няма как да ги коментирам. Вчера се чухме, пожелах му успех. Казах му, че ако търси помощ някой там да му води слона, да ми се обади”, заяви Петров.

[ad id=“218001″]

 

„Дали Индия ще е сериозно предизвикателство? Ами ще видим. След два месеца, като отида там, ще видим. Бих ли гледал тамошното първенство? Ако някоя от нашите телевизии сключи договор – с удоволствие. По-старото поколение не сме запознати с новите начини.”

[ad id=“218001″]

Днес Марто Петров участва в откриването на нов семеен сектор на Националния стадион „Васил Левски”, като инициативата е на Българския футболен съюз. Естествено, това повдигна и темата за предстоящите световни квалификации срещу Швеция (у дома) и Холандия (навън). Мачовете са съответно на 31 август и 3 септември.

Източник – Гонг

 


image0 (9K)