МВР ще мълчи по случая с Адриан Златков

МВР призова гражданите, които разполагат с данни по случая, да сигнализират в МВР. Анонимността им е гарантирана

Няма да бъдат давани допълнителни изявления по случая с издирването на 25-годишния столичанин. Това заяви главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Решението е взето съвместно с прокуратурата.

[ad id=“237001″]

Има образувано досъдебно производство в Софийската градска прокуратура, под ръководството на наблюдаващ прокурор се извършват всички процесуално-следствени действия. Спецификата на този случай изисква да има хигиена на информацията, която изтича в публичното пространство по отношение фазите и етапите на разследването.

В оперативните действия са включени всички структури, компетентни да работят, включително и психолози от Института по психология към МВР.

[ad id=“225664″]

Не изключваме нито една версия при разследването, не е правилно да издигаме хипотези. Главният секретар поясни, че до този момент няма свидетели, които да дадат допълнителна информация по случая. Той призова всеки, който има някакви данни, веднага да сигнализира в СДВР, на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана, а всяка информация, дори и най-незначителната, би могла да помогне на разследващите.


image0 (9K)