Меган станала причина за страшна разпра между Хари и кралицата

Малко преди сватбата си с Меган Маркъл, принц Хари се е скарал с кралица Елизабет II. Това става ясно от интервю с автора на биографичната книга „В търсене на свободата“ Омид Скоби, пише The Sun.

Скандалът избухнал заради отказа на асистентката на кралицата Анджела Кели да отиде при бившата актриса и да й помогне с меренето на тиарата, с която Маркъл смятала да бъде на тържеството.

Според хорникьора, в телефонен разговор с баба си принц Хари доста агресивно е изразил негодуванието си, че Кели не се е отзовала в Бъкингамския дворец, както е била помолена от бъдещата му съпруга.

„Не разбирам какво става, по дяволите. Тази жена е длъжна да помогне за бъдещата ми съпруга“, цитира Скоби думите на по-малкия син на Даяна.

Писателят не разкрива каква е била реакцията на самата Елизабет II, но подчертава, че кралското семейство „не се е спирало пред нищо, за да усложни живота на Меган Маркъл“.

Междувременно от двореца побързаха да опровергаят думите на Омид Скоби. Източници, близки до кралското семейство, отрекоха агресивното поведение на Хари, пише The Telegraph.

„Кралицата вероятно е човекът, когото Хари уважава и цени най-много на този свят“, подчертава анонимен източник и добавя, че херцогът на Съсекс не може да бъде груб с роднините си.

Източникът определя като пълна глупост цялата информация около предсватбения скандал, която се появи в пресата.

Припомняме, че през юли от книгата „В търсене на свободата“ стана известно, че един от служителите в двореца Кенсингтън е обидил Меган Маркъл заради бижу, което е носила преди годежа си с Хари.

През декември 2016 г., в началото на връзката й със сина на Даяна, папараци щракнаха колието й с инициали „М“ и „Х“.

След появата на кадрите в медиите, кралският служител се свързал с Маркъл и й казал, че изборът на такива бижута дава основание на папараците да я преследват, а на журналистите – да си измислят неподобаващи заглавия.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)