Мелания мина в отбора на блондинките

Феновете на считаната за модна икона стопанка на Белия дом изказаха противоречиви мнения относно новия цвят на Мелания. Някои дори я оприличиха на дъщерята на президента Тръмп Иванка чрез подигравателни сравнения

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп премина в отбора на блондинките, боядисвайки косата си в перхидролен нюанс.

Съпругата на президента дебютира с новата си визия по време на интервю за телевизионния канал Fox News, минути преди да се качи на борда на самолетоносача „Джордж Х.У. Буш“. Целта на пътуването й бе да посети семействата на военнослужещите, както и хората, които са на поста си по време на военни конфликти.

Новият цвят на косата е първата голяма промяна във визията, която си позволява Мелания, откакто е първа дама. До момента сме я виждали единствено с тъмнокестеняв оттенък или блед меденорус нюанс.

Словенката не си е позволявала фриволности и по отношение на дължината – коса малко под раменете е напълно подходящ вариант за позицията, която заема.

Феновете на считаната за модна икона стопанка на Белия дом обаче изказаха противоречиви мнения относно новия цвят на Мелания. Докато едни харесват промяната, други смятат, че перхидролът прави любимката им неестествена и я обезличава. Трети стигнаха дори по-далеч, оприличавайки я на дъщерята на президента Тръмп Иванка.

За отбелязване е, че в миналото Мелания е правила доста експерименти с външния си вид. В годините си като активен модел тя е сменяла доста визии, включително и разнообразни прически. Кадри отпреди десетина години показват, че настоящата първа дама е била с наситеночерна, русолява, дори рижава прическа.


image0 (9K)