Мелания Тръмп: Не ми пука от критиците!

„Съпругът ми извършва невероятна работа като президент, затова, каквото и да реши, ще го подкрепя“, казва първата дама на САЩ

[ad id=“225664″]

Съпругата на американския президент Доналд Тръмп Мелания обясни в интервю за телевизионния канал Ей Би Си, защо е избрала за пътуването си до щата Тексас, където посети център за деца на нелегални имигранти, да облече яке с противоречив надпис, който предизвика изключително негативни реакции в обществото.

През юни тази година Мелания Тръмп, на среща с децата на нелегални имигранти, бе облечена с яке, с надпис на гърба: „На мен наистина ми е все едно, а на вас?“. Фоторепортери я заснеха с това яке, когато се качваше на самолета.

Много американски медии, както и обществеността, след това атакуваха първата дама с критика за некоректния надпис в контекста на нейното посещение – при деца, разделени на границата от родителите си.

Съпругата на американския лидер заяви пред ABC, че решението да носи яке с такъв надпис е нейният съзнателен избор, а думите, поставени върху него, изобщо не се отнасят до децата, както мнозина са си помислили. Според Мелания Тръмп те са адресирани до „онези хора и либерални медии, които я критикуват“.

[ad id=“263680″]

“Исках да им покажа, че не ме е грижа – казва първата дама. – Можете да критикувате всичко, което искате, но няма да спра да правя това, което според мен е правилно“. „Да, това беше някакво послание“, призна Меланя Тръмп, отбелязвайки, че е разстроена от това как обществеността и медиите са възприели това.

„Бих предпочела хората да се съсредоточат върху това, което правя, и върху моите инициативи, а не върху това, което нося“, подчерта тя.

В интервюто съпругата на Тръмп признава също, че нейният живот в Белия дом се усложнява от много слухове и спекулации, които излъчват местни медии. Според първата дама, дори когато нейните представители правят официални изявления, „хората продължават да не вярват“.

В същото време тя подчертава, че като цяло е доволна от сегашния си живот. „Наистина се наслаждавам, но зная че няма да продължи завинаги“, казва Мелания и добави, че изобщо не се чувства в Белия дом сякаш е в затвор.

[ad id=“236993″]

Съпругата на Тръмп отговаря и на онези, които твърдят, че тя има най-силно влияние върху Тръмп. „Аз му давам искрени съвети и споделям честни възгледи, а след това той прави това, което иска“, каза първата дама.

В същото време, отговаряйки на въпроса за плановете на Тръмп да се кандидатира за втори мандат, тя каза, че съпругът й „извършва невероятна работа“ като президент на Съединените щати. „Затова, каквото и да реши, ще го подкрепя“, подчертава Меланя Тръмп.


image0 (9K)