Скучно ми е

Меркурий в знака на Везни: Подходящ период за започване на важни начинания!

От 30.09. до 17.10. планетата на разума и комуникациите Меркурий ще преминава през знака Везни, най-хармоничният, справедлив и консенсусен знак от зодиака.

През този период  се очаква да се стремим към хармония във взаимоотношенията с околните, да избягваме конфликтите и да сме по-отстъпчиви от обикновено, както и доста по-склонни да виждаме противоположната гледна точка в ситуациите.
[ad id=“225664″]

Меркурий в знака Везни дава добра предпоставка за обсъждане на въпроси, които отдавна са болезнени и натежали, също така е подходящ за започване на важни начинания, стартиране на проекти, водене на съдебни дела, подписване на договори, сключване на сделки, правене на важни покупки и инвестиции, сключване на брак, както и разтрогването му.

Не е изключено да станем доста колебливи и трудно да взимаме решения, което е възможно да ни забавя и обърква на моменти. Дните, през които Меркурий ще се намира във Везни, ще се отразят най-добре на въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.
[ad id=“225664″]

При тези знаци може да се стигне до привършване на важни проекти и стартирането на нови. Не са изключени също така срещи с важни за тях хора, които могат да допринесат много за бъдещето им развитие и успех.

При земните знаци Дева, Козирог и Телец ще имат полза от социални контакти и от приятели. При тях наистина е много важно да се заслушват, какво им казват другите, защото е много вероятно някой да ги изненада с брилянтна идея или с добро предложение.

Знаците Скорпион, Рак и Риби е възможно да участват в задкулисни договорки и преговори. Те ще имат желание за отделяне от обществения живот и за правене на неща в уединение.
[ad id=“225664″]

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще стартират нови партньорства, както бизнес, така и лични, които с времето ще се разгръщат и развиват. Във финансов план нещата се очаква да им се получават и да са пълни с идеи, които по един или друг начин да ги отведат до върха.

Румяна Иванова

Аз мога

Recent Posts

МВнР: Българите в Грузия да избягват големи събирания

При нужда да се обръщат към българското представителство в Тбилиси...

31 минути ago

В с. Балканци замесват козунаците по рецепти от майки и баби

Традиционно е козуначеното руло с богата плънка...

един час ago

Богослов: Разпети петък е време за покаяние, разкаяние и смирение

Християнските ценности са необходими за самото ни битие, каза Благовест Върбаков...

един час ago

Премиерът Главчев ще инициира среща със здравния министър във вторник

Той посети днес СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев”...

2 часа ago

Един от най-натоварените столични булеварди остава с две ленти

Изненадващите промени в центъра на София покачиха напрежението...

3 часа ago
image0 (9K)