Местна структура на партия „Да България“ се учредява в Стара Загора

На 9 юли в град Стара Загора ще се проведе учредително събрание за създаване на местна структура на ПП „Да България“. На церемонията по учредяването ще присъстват председателят на „Да България“ Христо Иванов и членове както на ръководството на партията, така и на бъдещата структура в Стара Загора.

Събранието ще се проведе от 16:00 часа в хотел „Ефир“, намиращ се на адрес ул.“Х. Д. Асенов“ 52 в град Стара Загора. На него ще бъдат обсъдени целите и приоритетите на местната организация, ще бъдат приети вътрешни правила и ще се сформират бъдещите работни групи. Ще се проведат и номинации и избор на председател, секретар и ковчежник на организацията. От щаба на „Да България“ със задоволство споделят, че имат голям екип от доброволци, които с нетърпение очакват да се включат в дейностите на местно ниво, за които новоизбраният състав на местната структура ще даде пресконференция на 10 юли от 10.00 часа в залата на БТА.

Офисът на „Да България“ в Стара Загора е на адрес булевард „Генерал Столетов“ № 121 А и е отворен за всички членове и симпатизанти, които искат да се присъединят след приключване на учредяването от 20.30 часа.


image0 (9K)