Милко Калайджиев и Анелия летуват заедно

Двамата бяха изловени в кръчма в Китен, където купонясваха заедно и си припомниха добрите стари времена.

Те са неразделни през последните 20 години и не пропускат възможност да са заедно. Причината е, че Милко е откривател на Анелия за музикалната сцена и за една нощ я превърна в звезда. А тя и до ден днешен продължава да му е благодарна, като задължително се чуват по празници, а вече видимо са заедно и на море.

През последните седмици Калайджиев се е преместил буквално да живее на морето, тъй като има много участия в курортите около Бургас. Той преценил, че няма смисъл постоянно да си пътува до Свиленград и да налива излишни средства за гориво. Покрай ангажиментите си Анелия също се задържала по-дълго на Черноморието. И така се стигнало до моментите, в които прекарват време заедно.

Интересът към Калайджиев през годините е обясним – той е известен като откривател на фолкпевиците Преслава, Галена, Анелия, Мира, Джена, Димана, Теди Александрова и Соня Иванова и това е причината често да се радва на женско внимание от известни и неизвестни момичета.

„Всеки ден млади момичета и момчета ми звънят на телефона и искат да ги вкарвам в музикалния бизнес. Веднага им казвам да ми запеят в слушалката и за секунди разбирам дали имат талант. Не се спират, постоянно ми се обаждат“, сподели преди време Милко.


image0 (9K)