Мил жест на признание и уважение

В навечерието на един от най-светлите български празници – 24 май, получихме много мил жест на признание и уважение от нашите приятели и партньори – СНЦ „Училище за развитие Квадрат N“:

kvadratN220517_resized

Поздравителен адрес

за
Информационна агенция ЗАРАТА

Уважаеми приятели,
Поздравяваме ви с един от най-българските празници – 24-ти май – ден на българската просвета и култура! Той е повод да изкажем благодарността на Управителния съвет на СНЦ „Училище за развитие Квадрат N“ към целия екип на Информационна агенция „Зарата“. Признателни сме на вашето ръководство за това, че имаме възможността и честта да поддържаме активен и работещ диалог. Това не е само от взаимна полза, а от полза на образованието в Стара Загора.
Желаем ви все така достойно да изпълнявате своята мисия на водеща медия!

24 май 2017 г.
Стара Загора

Председател на УС:
Нели Христозова

Благодарим на ръководството на СНЦ „Училище за развитие Квадрат N“ за високата оценка! От своя страна екипът на ЗАРАТА също поздравява целия невероятен учителски колектив на СНЦ „Училище за развитие Квадрат N“ и техните талантливи ученици! Пожелаваме им много успехи в нелекия път в покоряването на стръмните върхове на науката! Бъдете все така креативни и успешни и пазете жив пламъка на българската просвета и култура!


image0 (9K)