Любопитно

Мира Добрева зарязва „Отблизо“, мести се в друг ефир на БНТ

Динамиката при Мира Добрева е в разгара си, поне ако съдим от новините, които идват за нея в професионален план. За личния тя достатъчно добре ни осведомява от профилите си в социалната мрежа.

Красивата тв водеща, която всички свързват с предаването й „Отблизо“ по БНТ, вече отваря чисто нова страница в професионалната си биография, а мястото, което ще заеме, ще изненада много всички.

От понеделник Мира Добрева сяда в стола на водещата Нора Шопова в предаването „Питай БНТ“, това обявиха официално от медията, не пропусна да се похвали в социалната мрежа и самата Мира.

Нора Шопова пък, която се задържа едва три седмици като водеща на „Питай БНТ“, се присъединява към екипа на спортните новини и програми на медията, което е нещо съвсем ново за нея, тъй като до момента не се е занимавала с тази материя. Припомняме, че Нора Шопова е бивша манекенка и бивша синоптичка в Нова тв. Наскоро Мира Добрева пък, обяви, че вече няма нищо общо с нейното „Отблизо“, от което в момента вървят повторения. „Започнахме заедно преди 9 години и бяхте първите, които повярвахте в мисията, че първа може да бъде добрата новина… Ще се посветя на новото предизвикателство, но ще продължа да правя това, без което не мога – да бъда сред Вас – в най-малките градчета, села и махали, да си споделяме, да ми разказвате легенди, да снимаме древни ритуали, да ми показвате нравите, традициите и обичаите на загадъчните общности. Благодаря Ви за безпрецедентната подкрепа през годините!“, пише тя.

show.blitz.bg

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Главчев на Гергьовден: Армията ни помни славни битки

България е имала, има и ще има велики воини,написа той...

12 минути ago

108 години Берое!

  6 май е най-великата дата в историята на нашия клуб. Датата, от която започна…

33 минути ago

Пеевски: Нека Свети Георги ни дава сили и смелост за по-добър живот

Празникът е на всички етноси и религии...

2 часа ago

В последния почивен ден се очаква засилен трафик но пътищата в страната

Продължават и проверките на "Пътна полиция"...

2 часа ago
image0 (9K)