Миро и жена му били на крачка от алкохолизма

„Всеки ден благодаря на Бога за това, че не пия. Защото периодът, в който с жена ми се наливахме, премина. Е, не сме алкохолици, много лесно щяхме да станем. Слава Богу, това не се случи“. Това споделя поп звездата Миро, който след като спря алкохола, се чувства като прероден и много му се работи.

„Понеже не можех сам да спра да пия, почнах да се моля горещо с часове. При мен това беше се превърнало дълбоко вкоренен навик. Не само заради самия алкохол. Защото той е за хора, които страдат, които са съкрушени. Не само нямам нужда, а дори ме плаши. Жена ми не пие и чаша вино! Тя първа спря. С нашите професии е лесно да се отпуснеш. Тя е ресторантьор, хубаво е да посрещне гостите с чаша в ръка. И ето ти една чаша, втора чаша. С музиканта е също така. Хлъзгането става постепенно. Стигаш до дълбоката вода, подхлъзвайки се хиляди пъти“, допълва още Миро.

Според него в момента със съпругата си са по-щастливи и осъзнати от всякога.

„Осъзнахме, че не можем един без друг, а често се налагаше да сме разделени – тя пътуваше, аз също имах концерти. Сега сме заедно и честно казано, вече нямам нужда да запълвам духовни празноти, и двамата нямаме“, обобщава Миро, цитиран от „България Днес“.

 


image0 (9K)