Мис България Радинела Чушева открива забавачка

Мис България Радинела Чушева се взема с трудната задача да направи уютно и удобно място, където родителите могат да оставят спокойно своите деца.

Първоначалният й замисъла е да направи детски кът, който в последствие да превърне в детска градина. „Не искам да издавам нищо все още. Искам първо да се случи и след това да говоря“, споделя пред „България Днес“ Радинела.

Бившата адреналинка разкрива, че има намерение малко да се отдръпне от медийните си изяви. Тя ще се ограничи с участия в ревюта и модни форуми, за да може по-добре да се подготви за отваряне на детската градина. Очаква се тя да заработи най-рано наесен.

Ради, чиито хоби са пътешествията най-накрая успява да ги поднови. Тя споделя, че вече е стартирала любимите си пътувания след края на извънредното положение и вече няколко пъти отскача до Гърция, откъдето пуска свои разголени снимки, с които радва почитателите си. Освен с начинанието, свързано с деца, миската успява да завърши курс по грим през последните месеци. Самата тя споделя, че желанието й да изучи тънкостите в занаята е по-скоро за лична употреба.

Макар да иска да избяга от публичния живот, Мис България е зорко следено 10 000 души в Instagram. Всяка нейна предизвикателна снимка за секунди се превръща в хит и често обикаля родните клюкарски сайтове. Ради успява да скрие голяма част от личния си живот, като не издава, а дори и не загатва, има ли мъж живота в живота си и кой е той.


image0 (9K)