Стара Загора

Младежи ГЕРБ – Стара Загора е с ново областно ръководство

Младежката организация на партия ГЕРБ в Стара Загора е с ново временно областно ръководство, което ще работи до предстоящите избори за Национален изпълнителен съвет на МГЕРБ.

На снимката: (от ляво надясно) Даниела Узунова, Тодор Тодоров, Милен 
Димитров, Бояна Танева и Виктория Войводова

Областен координатор е Милен Димитров. Той е на 27 години, роден е в Стара Загора. Завършил е магистратура „Финансов мениджмънт“ в Стопанска академия „Димитър Ценов“ – Свищов. Работи като главен експерт в отдел „Административно-стопански дейности“ в Община Стара Загора.
За организационен секретар на областното ръководство е избрана Бояна Танева, а за членове – Виктория Войводова, Даниела Узунова и Тодор Тодоров.
По време на първото заседание на новото областно ръководство, Милен Димитров заяви, че сред основните задачи е развитието на младежките структури в общините от област Стара Загора и привличането на нови членове, както и генерирането на полезни за обществото предложения и идеи.
„След като се нормализира обстановката около коронавируса, ще организираме повече обучения с участието на водещи експерти в различни области. Ще разчитаме на предложенията за подобряване на условията на живот и на младите хора, които не са наши членове, за да бъдем максимално полезни на всички“ – сподели новият областен координатор на Младежи ГЕРБ – Стара Загора.
В заседанието на новото ръководство, което се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, участва досегашният областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора, народният представител Радостин Танев.

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Слънцето се показва на Великден, градусите ще стигнат 23

Само на отделни места ще има краткотрайни валежи...

6 минути ago

Откриха двама издирвани младежи от Русе

Двамата отишли при дядото на единия и объркали пътя...

54 минути ago

Три коли се ударха край Омуртаг, има ранен

Тежката катастрофа е станала на пътя Велико Търново - Варна...

56 минути ago

Кои са четирите фактора за дълъг живот?

Изблиците на гняв могат да провокират инсулти...

2 часа ago
image0 (9K)