„Много силна опозиция“ в следващия парламент вещае гадателката на Берлускони

„Не трябва да се страхуваме, а да се обединим, да се прегърнем и да се върнем към живота. Скоро ще видим връщане на хората по стадионите, както и на игрищата за волейбол и баскетбол. Знам кой ще оглави БФС, но няма да го кажа. Предстои много важна година за българския футбол. Мисля, че момчетата, които ще повика Ясен Петров, ще оправдаят очакванията му. Според мен „Лудогорец“ пак ще спечели първенството“. Това заяви гадателката на Силвио Берлускони – Теодора Стефанова пред Нова телевизия, пише faktor.bg.

„6 партии ще влязат в парламента. Много малко няма да стигне на БСП да победи на изборите. Третата политическата сила ще бъде решена от ДПС и партията на Слави Трифонов. Отново ще има скандали, но Слави Трифонов ще спечели. Патриотите не може да се изключват в следващия парламент. Ще има много силна опозиция. До месеци в Италия ще си тръгнат двама министри. Моята прогноза е, че дясната партия ще управлява в Италия“, каза още Стефанова.

Теодора Стефанова е родена на 18 юли в град Стара Загора, детството си прекарва при родителите на баща си в село Голям дол. На 5-годишна възраст при игра на народна топка й хвърлят умряла котка, вследствие на което 3 години заеква.

През 1984 година, на 23-годишна възраст, претърпява тежка катастрофа и в продължение на 11 денонощия е в кома, тогава Ванга успокоила майка й с думите: „Щерка ти ке оцелее и ке се прочуе като врачка.“. Дарбата си придобива след това.

През 1991 година заминава за Италия, като живее и работи в Милано. Среща се с Силвио Берлускони още преди да се занимава с политика.

 


image0 (9K)