Момичета, не въздишайте, има си гадже

На снимката са в кадър от филма, заедно с Владимир Михайлов в ролята на Драго

Алекс Иванов е новата звезда в „Братя“ – хитовият сериал на NOVA. Актьорът бързо набира скорост към първите места в класацията за нов секссимвол на България.

Не му костваше много време, за да се превърне в любимец на публиката, но най-вече на всички момичета, които вероятно се питат дали има жена до него. За тяхно съжаление, Алекс е сериозно обвързан с красавицата Христина Петрова.

Двамата са неразделни от няколко години и живеят под един покрив, пише „България Днес“, цитирани от ЗАРАТА. Иванов и сексапилната му половинка са запалени пътешественици. Двойката обикаля из родината във всеки възможен момент. Обичат да се разхождат из планината на чист въздух.

Папи Ханс с гореща актриса от „Братя”

Иначе звездата на младия актьор изгря с участието му в новия сезон на сериала „Братя“, където той влиза в кожата на лошото момче Александър Акарди-Сандо, готов на всичко, за да стане дясна ръка на Денис Топал. Именно Алекс смени Калин Врачански в теленовелата, но това не е дебютът му на малкия екран. Той има роля в друг сериал на медията – „All Inclusive“.

Алекс е студент в НАТфИЗ, в класа на професор Иван Добчев, който се прочу със скандалните си изказвания по адрес на Мария Бакалова.

Още като дете Алекс знаеа с какво ще се занимава. Младият актьор си поставя амбициозната цел да покори всички възможни върхове в професията.


image0 (9K)