Мъжки суитшърти с качулка – какви цветове и десени трябва да изберете за пролетта?

Мъжките суитшърти с качулка са страхотен помощник, който да вземем със себе си при следващото излизане, без значение от това какъв е поводът. Пък и са страхотни просто като топла връхна дреха, докато си седим у дома. Какви обаче трябва да са техните цветове и десени през пролетта?

Какви цветове мъжки суитшърти с качулка да изберем за пролетта?

Когато си търсите готин мъжки суитшърт, като всяко едно от предложенията на Bolf, то със сигурност се чудите кой би бил най-подходящият цвят за пролетта. Е, имате много възможности. Както знаем, за зимата са предпочитани по-тъмните нюанси, които не изпъкват твърде много на фона на студеното и мрачно време. Тогава често се взимат черни суитшърти, такива в сив или кафяв цвят и други подобни. За пролетта обаче вече е време да помислим за по-красиви цветове в гардероба си. Затова е изключително подходящо да си вземем мъжки суитшърт с качулка в пролетен, весел цвят. Разбира се, това не означава задължително да се окичим с нещо в ярко розово. Не, можем да изберем нежен светло син цвят, ярко червен такъв, приятно бежов цвят и други подобни. Например, чудесна комбинация са и пуловерите в няколко цвята, които си подхождат добре едни с други или пък рязко контрастират за по-голяма ефектност. Естествено, бялото винаги е вървежно, а особено валидно е това за настъпилата вече пролет, която носи в себе си дъха на идещото лято.

Какви десени мъжки суитшърти с качулка да изберем напролет?

Става ли въпрос за десена на мъжкия суитшърт, обикновено виждаме силни изображения, ярки надписи, щампи с разнообразни, асоциирани с мъжествеността, изображения. Естествено, можете да се спрете на тях, ако те ви харесват. Можете обаче да подходите и по много по-различен начин. Един вариант е да заложите на едноцветен пуловер, на който се забелязва единствено стилно, изчистено и ненатрапливо лого на марката. Това би било доста елегантен избор, който ще ви служи отлично по всякакви поводи, освен по най-строго елегантните събития.

Разбира се, можете да подходите и по-смело и забелязващо се. Това включва да изберете мъжки суитшърт с качулка с „рок“ лого на любимата ви банда. Или пък с принт на някоя известна филмова личност. Защо не и с изображение от някой от предпочитаните от вас филми? Също така страхотно решение би било и да заложите на принт със животни, на щампа с кола или мотор, на щампа на любимия ви за гледане или практикуване спорт.

Не по-малко интересни и приятни са различните надписи, които можем да срещнем по множество мъжки суитшърти с качулка. Това могат да са предизвикателни изрази, които обаче трябва да внимавате в кои ситуации носите, защото могат да доведат до неправилна представа за професионализма ви или сериозността ви за изпълняване на дадена задача. Има, естествено, и мотивационни надписи, които чудесно ще ви напомнят към какво се стремите, когато се погледнете в огледалото. Разбира се, никак не е излишно и да се снабдим със стилен мъжки суитшърт с качулка, на който е щампиран надпис с цитат от любима наша личност, била тя политическа, филмова, известен автор и т.н. Накрая, можете да заложите и на надпис с логото на любимия ви футболен или баскетболен отбор, на забавен надпис с леко чувство за хумор или просто на дума, която изразява вашата съкровена личност.

https://www.dunavmost.com/====… Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)