Крими новини

Мъж остави заключен Баварец, отиде до гаража, обърна се и…

В „Овча купел“ откраднаха БМВ буквално за 2 минути. Потърпевшият Вергил Боянов слязъл от колата, заключил я и отишъл да си отвори гаража, за да я вкара вътре, но когато се обърнал, видял стоповете на автомобила си и как той завива по съседната пряка.

„Буквално си размених 2 думи със съседа и отидох от отворя гаража отвътре през двора. После видях стоповете. Подадох сигнал в МВР и ми казаха, че още 4 автомобила от същата марка са били задигнати в същия ден (сряда) от квартала“, заяви той.

„Застрахователите в момента издирват колата, заедно с МВР. Каското ми ще бъде изплатено, но се надявам искрено колата ми да се върне“, заяви Боянов.

„Униформените предполагат, че е използвана някаква тапа или устройство, което записва кодовете на ключа, а после крадците просто си я отключват сами. Колата ми се заключва с бутон. Тя е произведена 2013 година“, добави потърпевшият.

„Колата ми струва около 22 000 лева. Една от колите, които вчера са откраднати, е намерена. Надявам се и моята да се намери. Нямам гаранция, просто се надявам тя да бъде върната. Вътре имах лаптоп, хард дискове, цялата ми работа като цяло – всичко, с което се занимавам, за да изкарвам прехраната си. Аз работя в IT сферата“.

Blitz.bg

Красимира Янкова

Recent Posts

Полицаи и деца заедно в акция на пътя

Подрастващите научиха важни уроци за безопасността си на пътя...

45 минути ago

Бургас отбеляза Летния Никулден с курбан и концерти

На днешния ден рибарите ритуално "отключват" морето...

49 минути ago

В китайски зоопарк: Нямат панди, боядисват кучета „чау чау“

Използвали био бои заради атаки от еколозите...

един час ago

Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира?

Той определя различни правила за двама ви...

2 часа ago

Габриела Маринова от Берое спечели сребро на световното по карате стил „шотокан“

  Габриела Маринова от IXв клас на СУ "Максим Горки" спечели сребърен медал на Световното…

3 часа ago
image0 (9K)