Мълва: Майката на наркомана убиец Кристиан – в топла връзка с Васил Божков

Десислава Николова, майката на 22-годишния Кристиан Николов, който екзекутира Милен Цветков посред бял ден в катастрофа, е събрала в детската си градина „Тути“ една камара елитни отрочета – не само наследници на популярни лица от светските и артистични среди, но и на преследвани от закона господа. Като Васил Божков, например.

Внуците на укриващия се в Дубай хазартен бос обаче вече са били отписани от 5-звездната забавачница, пише в. „Галерия“.

Николова, която има 50% участие в най-скъпата детска градина в София, трудно е преглътнала разочарованието от абдикацията на Божкови. Тя навсякъде се фукала с присъствието им в елитния списък и тръбяла колко са възхитени от обучението в „Тути“. Божкови били визитната картичка на този й бизнес, в който инвестирала около милион лева.

Радетелката за луксозно възпитание, която явно не се е справила с проблемите на собствения си син, постоянно ухажвала известени майки и татковци. Николова останала неприятно изненадана от решението на Божкови. Говори се, че Ива Софиянска първа предложила на мъжа си Антон да преместят в друго заведения Мая и Васил, кръстени на свекървата и на свекъра, защото се притеснявала, че вече всички знаят къде се намират през деня наследниците на Божков.

Тв-водещата се страхувала, че децата не са в чак толкова сигурна локация, тъй като пред „Тути“ на ул. „Червена стена“ имало само 1 бодигард, който едва ли ли би се справил в по-критична ситуация. Освен това Ива не била твърде доволна от нивото на обучение на Тути, въпреки, че е английска детска градина.

Софиянска си представяла, че отрочетата й ще овладеят много по-бързо езика на Шекспир. Това, което изуми мнозина за детската градина „Тути“, са таксите, които майката на 22-годишния дрогиран шофьор, убил Милен Цветков, е събирала. От справка на официалния сайт на забавачницата става ясно, че таксите варират от 2800 до 5200 евро.

blitz.bg


image0 (9K)