Наглост! Гледат в очите и те лъжат!

Звучи жестоко, но истината е, че има хора около вас, които лесно могат да лъжат дори докато ви гледат право в очите. Болезнено е да се признае, но това е истината, а някои от тези лъжци са ненадминати в манипулацията.

Измамниците са толкова умели в лъжите си, че могат така да направят, че дори да ви заблудят, че вие сте сгрешили, а те са прави в това, което казват.

Някои лъжци никога не се издават, правейки го, а други защитават лъжите си независимо от развитието на събитията.

Но оказа се, че има четири зодиакални знака, които могат да лъжат дори докато ви гледат право в очите. Не само това. Те крият изключително добре измамите си.

Ето кои са четирите зодии, които са най-големите лъжци:

Водолей

Жалко е, ако си помислил, че можеш да се довериш на представителя на тази зодия – тя лесно може да забие нож в гърба когато най-малко очакващ. Ако има хора, които са в състояние да омотаят някого и постоянно да го лъжат, то това са представителите на зодия Водолей.

Рак

Този зодиакален знак винаги се крие под маската „Никога не бих те измамил!“. Тези хора не само, че крият истината, ами го правят и систематично. Освен това Раците лъжат, за да скрият предишната лъжа… и положението става катастрофално. Може би по този начин се убеждават в своята правота и сила. Внимавайте, защото представителите на този знак могат да ви предадат в най-неочаквания момент.

Дева

Девата изобщо не се срамува да лъже, гледайки ви директно в очите. Ако я подозирате тя ще отрече всичко, дори ако цитирате неоспорими и значими факти. Никога няма да надделеете в спор с Дева, защото дори и да се докаже лъжата й тя просто ще свие рамене и ще действа сякаш измамата й не е толкова страшна. Ето защо Девата е зодиакалният знак, който според астролозите лъже най-много.

Скорпион

Скорпионите също послъгват ужасно много. Просто ей тъй. Те често „случайно“ забравят да говорят за най-важното, което абсолютно трябва да знаете и ви забаламосват с небивалици. Ако ги хванете в лъжа, знайте че те веднага ще отрекат и ще кажат, че си измисляте. Не само това – ще кажат, че вие сте виновни за случилото се, защото сте ги разбрали неправилно.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)