Надя извън Фермата се обадила на Милена. Какво ли пък ще ѝ е казала?

След четвъртото си място на финала на Фермата 6, Надя се върна в Нови хан. Точно там, в нейния пчелин, я намери репортер на бТВ, който я разпита как продължава животът ѝ навън и с кого от другите участници тя поддържа връзка.

С топъл чай, питка и различни видове мед Надежда посрещна гостите си сред кошерите.

Пчеларката разказа, че в нея има единствено удовлетворение от приключението Фермата и не съжалява за изгубените в битките 100 000 лева.

Естествено, че беше попитана с кои съфермери тя е в контакт и навън. Четири имена изброи пчеларката, като естествено постави Ангел на първо място, с когото приятелството им започна от самото начало и остана топло до самото излизане на Ангел. След него Надя спомена Митко Шестака, йогата Илиян и естествено стопанина Андрей, чиято мечта се опитаха да сбъднат всичките 21 участници.

Учудващо и за самата нея, тя призна, че на третия ден след излизането си от Фермата се е обадила на Милена.

Довечера във Фермата: Надя с неочакван ход ще покаже колко струва Милена

Адвокатката не скрила, че най-малко е очаквала да чуе точно нея, двете обаче имат комуникация навън, за разлика от непрестанните свади в горското стопанство. Разбира се, не можело да се говори за някакво приятелство, по-скоро за контакт. Конфликтът с адвокатката е останал затворен. Оказва се, въпреки че е разбирала целенасоченото дразнене, въпреки в крайна сметка, че и Милена призна, че го прави нарочно, Надя не е могла да преглътне някои действия на другата властна жена в стопанството.

Довечера във Фермата Даяна атакува Петър, а Милена – Надя

С Мария отношенията са прекъснати тотално от момента, в който в една игра малко преди края, ямболийкта сряза въжето на Надя, скъсявайки шанса ѝ да се види със семейството си. И след приключване на предаването, двете не поддържат контакт.

Мария: Няма да поддържам никакви отношения с Надя след Фермата

Надежда беше категорична, че не изпитва нужда да гледа записите от шоуто, тя каза, че е преживяла Фермата и няма какво да гледа тепърва. Нейното желание е да остане с хубавите си спомени оттам и няма намерение да изследва как е изглеждало всичко отвън.

Да, Хепи Ванче беше машината, която достойно си спечели голямата награда и си я заслужава отвсякъде! – заключи в края на разговора Надежда.


image0 (9K)