Най-добрата дружка на Меган Маркъл й заби нож в гърба

Звездата на женския тенис Серина Уилямс беше считана за една от най-близките приятелки на Меган Маркъл. Американката дори беше сред гостите на сватбата на американската актриса с принц Хари в края на 2017 г.

Сега обаче отношенията между Серина и дукесата на Съсекс явно се намират в ледников период и за това сигнализира именно тенисистката. Това стана по време на видео чат с Наоми Кембъл. Бившата манекенка попита Уилямс за най-добрата й приятелка Меган, а отговорът на 38-годишната спортистка беше шокиращ.

„Не знам за какво говориш, не знам нищо за това. Никога не съм я виждала, не съм я чувала и не знам коя е тази жена“, заяви Серина Уилямс.

Изявлението на носителката на 23 титли на сингъл от Големия шлем идва само пет месеца, след като четирикратната олимпийска шампионка беше много словоохотлива за близостта си с Меган Маркъл и редицата споделени емоционални моменти между двете.

Интересното е, че Серина Уилямс използва абсолютно същия израз „Никога не съм я виждала, не съм я чувала и не знам коя е тази жена“ и в края на януари, когато в „Инстаграм“ трябваше да коментира новината за прекратяването на кариерата на Мария Шарапова.

За спортните фенове не е тайна, че рускинята и американката не таят добри чувства една към друга – вероятно заради Григор Димитров.

Същите използвани думи според мнозина е явен намек от страна на Уилямс, че отношенията й с дукесата на Съсекс са доста обтегнати в последно време. Според други обаче тенисистката много добре е изиграла роля и всъщност се е шегувала в разговора с Наоми Кембъл.


image0 (9K)