Най-красивата нашенска полицайка чака второ бебе

Най-красивата родна полицайка е бременна с второ дете. Изумителната Йоана Петрова от Икономическа полиция – Враца, съобщи за щастливата вест в навечерието на Коледа.

„Ето го и нашия коледен подарък! Малък, почти незабележим, но на цели 21 седмици. Подарък – нов живот! Изпълнен с безгранична любов, смисъл, щастие, отдаденост и мечти! Защото на Коледа стават чудеса!“, написа красавицата в социалните мрежи и сподели фотосесия заедно със съпруга си и първородната си дъщеря Алена. На кадрите се виждат и снимки от видеозона.

Полицайката се очаква да роди в края на пролетта, пише „България Днес“. Лъчезарната дама се омъжи за дългогодишния си приятел Мартин през есента на 2019 г. на скромна церемония в столицата. Двойката е от Враца, но отскоро живее в София, където ще отглеждат децата си. Пандемичната 2020 г. донесе много щастие на очарователната Йоана, която роди първото си дете през април, а седмици по-късно успя да вземе втората си магистърска диплома от Софийския университет.

„Имах късмета да родя и да се дипломирам по време на епидемия. Но независимо от трудностите важното е да намираме позитивното в цялата заобикаляща ни ситуация. Днес е изключително хубав ден за мен поради няколко причини: едната баба на Алена има рожден ден, Алена има имен ден, а аз се дипломирах, макар и без тържествена церемония. Получих удовлетворение от поставените и, разбира се, постигнати цели. И знам, че тази втора магистратура е само началото на нещо голямо“, сподели Петрова веднага след дипломирането си.

Само месец след като даде живот на дъщеря си, полицайката изглежда повече от перфектно и е свалила всички натрупани през бременността килограми. Самата Йоана споделя, че здравословното хранене и медитация са основната причина да наддаде малко през 9-те месеца и след това да свали всичко едва за 7 дни.

 


image0 (9K)