Най-краткият психологически тест

Много сполучливо разкрива основните свойства и черти на личността

Предлагаме ви да послушате вътрешния си глас и да си отговорите на въпроса, какво ви харесва повече:

A ) краставица или домат;

B ) пъпеш или диня.

Краставица и пъпеш

Този избор е по-често при мъжете, отколкото при жените. Мъжете от този тип са смели и сериозни. Те рядко попадат под влияние и не са подвластни на алкохола. Сред тях са много спортисти и любители на пътешествията. Жена с такъв мъж би се чувствала като зад каменна стена – неговата отговорност се простира и над семейните отношения. Такива хора са целенасочени и лесно достигат до набелязаната цел.

Но този тип има своите недостатъци – в „краставично-динения“ мъж липсва романтизъм, така че ако една жена чака от него цветя, по-добре да не чака напразно, а да му направи прозрачен намек, че би искала да получи подарък букет. Жените от този тип често са началници, но те са безпомощни в семейния живот, като децата: лоши готвачи, не могат да разпределят бюджета, не обичат да мият чинии. Въпреки това, в лицето на такава жена мъжът намира верен и разбиращ приятел.

Домат и диня

„Доматено-динените“ хора са весели и активни. Те се характеризират с висока общителност, но не винаги с гладка комуникация: експлозивността на характера им често води до скандали. Мъжете от този тип са чревоугодници. Те са мързеливи и предпочитат халат и чехли вместо раница и спален чувал. „Доматено-динените“ жени са емоционални, обичат животните и уюта на дома, в непосредствена близост до тях е винаги топло и уютно. Те не умеят да плетат интриги, но могат да допуснат недискретност, като казват това, което мислят: искреност и наивност – това са основните психологически качества на „доматено-динените“ хора.

Краставица и диня

Хората от този вид постоянно изпитват умствено объркване. Техното външно спокойствие и сдържаност таят в себи си вътрешно напрежение. За тези мъже може да се каже – “ тихите води са най-дълбоки. С „краставично – динените “ мъже се живее като на вулкан – никога не знаеш какво ще се случи утре и каква идея носят сега в себе си. “ Краставица – пъпеш “ жените не устройват скандали за дреболии – те преглъщат обидите, но в един прекрасен ден могат да потрошат всички посуда в къщата, често и на главата на бедния си съпруг. “ Краставица – пъпеш “ хората са най-творческия тип. Те умеят да мислят, сред тях често се срещат учени и изобретатели. От друга страна, ако Остап Бендер участваше в този тест, то вероятно щеше да попадне в категорията на “ краставица – пъпешовите “ хора.

Домат и пъпеш

Ако вашите близки са именно от тези плодове – вие сте балансиран, внимателен, спокоен. Имате вътрешен такт и чувствителност. Харесвате красивите неща и имате отличен вкус. „Доматено-пъпешовите“ мъже са малко женствени. Много често те стават художници, музиканти, – като цяло, творчеството е най-близо до тези хора. Жените от тази категория са влюбчиви, впечатлителни, те са страстни и постоянни в любовта. От „доматено-пъпешовата“ жена получавате лоялна, нежна и грижовна съпруга. Но мъжете, които принадлежат към този тип, могат да бъдат нарцистични егоисти.

РS: Най-добрите бракове се получават между:

мъж „краставица-пъпеш “ и жена “ краставица-диня “ ;

мъж „домат-пъпеш “ и жена “ краставица-пъпеш “ ;

мъж „краставица-диня “ и жена “ домат-диня“ ;

мъж „домат-диня “ и жена “ домат-пъпеш „.

От руски: Зарата


image0 (9K)