Най-ниските цени, но най-сияйната кожа тази есен в НЕОЛА! Отивате в обедната почивка и след това се връщате с убийствен вид!

Сияйно лице можете да постигнете и след посещение в салона за красота НЕОЛА дори и през обедната почивка. Ако сутринта сте отишли на работа с уморен вид и повяхнала кожа, един час в НЕОЛА и ще се върнете на работното си място неузнаваема! Диамантеното микродермабразио е перфектната процедура за моментален блясък в последния момент преди важно събитие!

ПРОМОЦИИТЕ в НЕОЛА за СИЯЙНА кожа важат до 31 октомври:

Вариант I

Диамантено дермабразио + успокояваща маска за 24 лева, вместо 35 лева

Oще по-добра цена за 2 процедури – 40 лева, вместо за 70 лева

Вариант II

Диамантено дермабразио + мезотерапия + криолиза за 35 лева, вместо 55 лева

1. почистване на лицето с мляко, тоник, вапазон
2. пилинг с диамантени дискове
3. кислородна терапия + серум
4. маска + криолиза
5. финален крем

Цена на 1 процедура 35 лева, вместо 55 лева

И по-добра цена при предплатени 2 процедури 60 лева, вместо 110 лева

Когато с помощта на този метод излющваме горния слой на кожата, ние премахваме бариерата от мъртви клетки, които пречат за приемането на каквито и да е процедури и продукти, правени и полагани на лицето, обяснява Жулиета Делчева, специалист в салона за красота НЕОЛА. Затова след направено диамантено дермабразио, според вида и нуждата на дадената кожа, е добре да се приложат съпътстващи процедури: дали това ще бъде допълнителна хидратация, от която се нуждае кожата на всякаква възраст, дали ще е антийедж програма за опъване на по-дълбоките бръчки или анти акне, третирани с различни серуми. За максимален ефект при заличаване на различните проблеми – белези, бръчки, пигментации, разширени пори и други е индивидуално и варират от 4 до 10 процедури веднъж седмично.

В салона за красота НЕОЛА терапията се прилага с последен модел апаратура, закупена това лято. Апаратът „B700 Pure and health“, предназначен за козметичния пазар, е популярен като „хидро абразио“. Това ново чудо на козметичната индустрия вече е в Стара Загора! Процедурата в НЕОЛА се извършва от сертифицирания специалист Жулиета Делчева.

Длъжна съм да предупредя клиентите върху каква кожа е противопоказано да се прилага диамантеното дермабразио, уточнява Жулиета Делчева. Участъци от лицето с напукани капиляри не се третират – за останалите няма проблем: „гневната бръчка“ на челото, дълбоките линии край устата се повлияват отлично.

Противопоказания
• гнойни възпаления;
• алергия;
• след инвазивно дермабразио;
• изгаряне;
• акне в активен период;
• след ретинолова терапия;
• 10 дни преди и след излагане на слънце с цел придобиване на тен;
• при напукани капиляри;
• бременност и кърмене;
• след третиране с химичен пилинг

Какво всъщност е ДИМАНТЕНО ДЕРМАБРАЗИО:

Диамантеното микродермабразио представлява фина механична ексфолиация при отсъствие на риск от странични ефекти и кратък възстановителен период. Прилага се както като ефективен антиейдж метод, така и в комплекса стъпки при лечение на акне.
Процедурата е универсална, подходяща за приложение при широк кръг пациенти. Методът е разработен за третиране на лице и тяло и съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с корундови микрокристали и вакуум масаж.
Самата технология позволява да се контролира дълбочината на пилинга. С всяко минаване с накрайника на апарата се отстранява по един микрослой от кожата, така дълбочината на излющване се определя от броя на повторенията.
Целта на процедурата е да се елиминират кожните несъвършенства в епидермиса и да се постигне максимална хомогенност на тена, блясък и свежест на кожата. Проникването на козметични продукти (съобразно нуждите на кожата това могат да са хидратиращи, регенериращи или почистващи агенти), поставени след извършено микродермабразио, е значително по-добро и с удвоен ефект.

Микродермабразиото е адаптирано за всеки тип кожа и може да се разглежда като средство за:

*редуциране на повърхностни бръчки
*подобрение на белези от акне и стрии
*повлияване на хиперпигментации
*ефективно третиране на фотоувредена кожа
*придаване блясък и гладкост на кожата

Предимствата на процедурата са:

*лесно контролиране дълбочината на пилинга
*кратко време за въэстановяване
*липса на странични ефекти (след процедурата може да е налице кратковременно зачервяване или усещане за „опъване“ на кожата)
*не е необходима анестезия
*не нарушава ежедневието на клиентите

Продължителността на терапията е около 40-50 мин. Броят на процедурите и  интервалите между тях зависят от конкретния проблем, който се третира. Най-често се провеждат от 5 до 10 процедури, в седмичен интервал.

NEOLA (6)От салона за красота НЕОЛА в Стара Загора излизате с ново самочувствие!

„НEОЛА Body slim“ ще намерите в Стара Загора на ул. „Света Троица“ 75

с работно време от вторник до събота от 11 до 19 часа.

Можете да посетите и Фейсбук страницата на НEОЛА : facebook.com

За повече информация от Жулиета Делчева и да си запазите час, можете да се обадите на тел.: 0889 255 332

Жулиета Делчева ще ви посрещне с усмивка в модерна и приятна обстановка.


image0 (9K)