Най-силните жени в зодиака

Слабият пол отдавна е престанал да се смята за такъв. Много жени са поели отговорност за собствения си живот и безопасност, а понякога и за собствените си мъже, научи ЗАРАТА.

Ето как изглеждат нещата от гледна точка на астролозите.

Овен

Жената Овен е способна на множество подвизи. Може би напълно неподозираща за това. Нейният характер се основава на силата на духа и разума, както и на безкрайната отговорност. Ситуациите, които изискват пълно отдаване от срана на този знак, обикновено се решават в нейна полза.

Лъв

Самият знак е мощен енергиен източник на сила. Удивителната работоспособност в комбинация с чертите на характера (постоянство, отдаденост и много други) й дават правото да не се съмнява в себе си! Жената Лъв е в състояние да защити себе си и близките си всеотдайно по всяко време. Да не забравяме, обаче, че всяка геройска постъпка трябва да се аплодира силно и продължително. Това е най-ценното за Лъва – всеобщото признание на качествата и силата на характера. В противен случай се губи част от ефекта, пише iwoman.bg.

Телец

Понякога, като дори не е сигурен в резултата, Телецът е в състояние да се отдаде на сто процента… Особено когато става въпрос за чувства към семейството и близките. „Планина“ – тази дума е подходяща за жената Телец. Можете да разчитате на нея и да сте сигурни, че тя може да се справи с всичко, което стои на плещите й.

Везни

Балансът на характера, сдържаността и дискретността дават на жените Везни правото да бъдат считани за особено силни. Понякога хладнокръвието спасява повече в екстремни ситуации повече от всичко друго. Силата на Везните също е в тяхната мъдрост и в силата на интуицията им.

Скорпион

Много често съдбата тества жените Скорпион за силата им. Защо? Защото, както често казват, „дава се според силата“. Самоотвержеността и стоманения прът, който е естествено вграден в представителките на този знак, са техните оръжия! Въпреки вътрешната уязвимост, съдбата на представителките на този знак е невероятна. За тях казват: „Можеш да напишеш книга“. Очукани от живота и калени в неговите бури, жените Скорпион не се предават, но и не парадират със своята сила и издръжливост.


image0 (9K)