Настимир Ананиев: Трябва да върнем доверието в политиката

ВОЛТ с „Продължаваме промяната“ ще работят за справяне със страха, трябва да върнем доверието в правенето на политика. Ние изразихме подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев – имат прагматичен подход и решават проблеми. Те успяха да предложат страхотно решение за пенсиите, за прословутата актуализация, която чакаме доста време. Това каза за „Денят ON AIR“ по Bulgaria ON AIR лидерът на ВОЛТ Настимир Ананиев.

От думите му стана ясно, че партията е инструмент.

„В България има бариера, за да се спират граждански сдружения. Не сме говорили за места с „Продължаваме промяната“. От там ни казаха за критерии. Всеки ще има възможност да гласува и преференциално“, заяви още лидерът на ВОЛТ.

Според Ананаиев ВОЛТ залага на прагматичния подход – проблеми, които да се решат с леви мерки или такива с десни.

„Асен Василев удари големите данъкоплатци и се събраха 2 млрд. за два месеца. Като цяло дясното може да бъде социално, въпросът е да върнем достойния живот на българския гражданин. Трябва да има 0% корупция. Трябва да се намери прагматичният подход. Делим се на Русия-САЩ, ляв-десен. Трябва да спрем тези разделения“, подчерта още събеседникът.

„Разговаря се и с други партии, регистрирахме се в ЦИК. Имаме изисквания – едното е, че поискахме в листите да няма агенти от ДС и второ – червени линии за работа с ГЕРБ и ДПС“, подчерта още политикът.

https://www.dnes.bg/………….


image0 (9K)