Наталия Симеонова се разхубави, не иска и да чуе за брак

„Сама съм, нямам мъж до мен“, разкри в интервю Наталия Симеонова, която на младини минаваше за една от най-красивите българки. За съжаление тъгата й още няма лек, тъй като тя не успява да намери точния човек за себе си и до днес.

„Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да говоря за личния си живот, нито за нещата, които стават около мен”, обясни сладкодумната Наталия.

До нея на празника й обаче не беше единствената й дъщеря, която по същото време гостуваше на татко си Денис Ризов в Америка.

Наследничката на Симеонова е отседнала в разкошната къща на татко си в Тампа, Флорида, където е лято, заедно с леля си. Вики също пробва да живее постоянно зад Океана, но се отказа и сега дели времето си между България и Америка. В САЩ тя бе и на едно от най-обсъжданите спортни и светски събития – Супербол, редом до звезди като Дженифър Лопес.

Младата дама се занимава с музика и освен това е гримьорка. Майка й тук не стои без работа. Наталия се занимава с най-разнообразни неща, като дори озвучава книги. В последния си проект дават глас за аудио варианта на новатa книга на Николай Йорданов „Не казвай на мама“.

Наскоро тя написа и два текста за песни на бившата си изгора рокаджията Станислав Сланев-Стенли. Двамата дълги години бяха смразени, но с днешна дата са затоплили отношения. Със Стенли, освен гаджета, бяха и творчески тандем в началото на 90-те. Симеонова бе автор на текстовете на всички хитове на певеца от албумите „Сълзите на скитника“ и „Пътят към храма“. „В момента се радвам най-вече на дъщеря си Виктория и съм в прекрасни отношения с Денис Ризов, с когото сме разделени от много време, но душите ни ще си останат близки за цял живот“, споделя Наталия.

Според нея гаранция в любовта няма, но е убедена, че тя наистина е призвана да спаси света, прави ни по-добри от самите себе си дори. „На вълните на любовта човек е по-одухотворен, по-смирен, по-романтичен, по-идеалистично настроен, по-склонен да прощава, по-склонен да открива в другия само добрите му страни“, категорична е бившата фея на любовта, пише „Минаха години“.

За себе си обаче твърдо заявява, че чикога не би се оженила повторно. Тя имаше дълга и сложа връзка с продуцента Денис, който стои зад предаването „Търси се“ и който от години прави бизнес с внос-износ в Америка.

 

 


image0 (9K)