Натали Трифонова къркала от обяд. Пушела дори, когато се храни

Натали Трифонова не се притеснява да пие в работно време, са видели през обективите си папараци на „Уикенд”. Водещата на предаването „COOLt” и още трима нейни колеги пресушили бутилка розе в обедната си почивка онзи ден. Компанията се била настанила в заведение до бТВ, като синоптичката наблягала на алкохола най-много от всички.

Масата на телевизионерите беше в градината на заведението. Групичката обядваше под открито небе, той като за това настоя Натали. Популярната блондинка искаше да пуши, докато се храни, а това не е възможно в закрито пространство, пише „Уикенд“.

Тримата колеги на Трифонова зъзнели в дебелите си якета, а тя потрепервала в есенния студ под впечатляващо наметало – яркозелено пончо. Синоптичката се набивала на очи и с жълтите си обувки с 12-сантиметрови токчета.

Натали се заситила само със зеленчуци, а останалите на масата хапнали доста по-обилно – супа, дробчета и други висококалорични манджи. За едночасовия им престой в бистрото красавицата изпушила няколко цигари, забелязали фоторепортерите.

След като обядът приключил, четиримата се запътили към студиата на бТВ в малкото НДК. Замаяна от розето, шармантната и дългокрака Трифонова трудно пазела равновесие и леко се олюлявала на високите си токчета.

На 2 октомври водещата на „COOLt” имаше рожден ден. 29-ата си годишнина тя отпразнува с шумно парти в столично заведение. Тогава никой от гостите й не можа да изпие повече от нея, а в разгара на купона здраво развеселената звезда запя с музикантите. От видео, което самата тя пусна в социалните мрежи, се вижда как размахва пълна чаша на сцената и подмята ултракъсата си поличка с пера.

 

 


image0 (9K)