На 46 Eлена Петрова грее с млад мъж

Макар че съвсем скоро ще чукне 46 години, Елена Петрова все още изглежда много добре. В това се увериха и папараците на „Уикенд”, които засякоха актрисата в популярно столично заведение. Компания й правеше млад мъж на не повече от 35 години, с когото си разменяха сладки приказки, смееха се и се закачаха.

За срещата с чаровния си кавалер Елена бе облечена стилно, както винаги – с черни панталони и сако, бяла риза и кожени спортни обувки, които придаваха на аутфита й малко по-небрежен вид. Младият мъж с нея пък бе избрал широка червена тениска и дънки. Двамата се настаниха удобно в ресторанта и си разделиха една пица. Явно актрисата не иска да разваля фигурата си и предпочита да споделя храната си. Докато придружителят й преглъщаше тестеното ястие с вискокалорична и сладка кока-кола, Елена пиеше само вода. На няколко пъти двамата докоснаха ръцете си, което може да е знак, че са нещо повече от приятели.

Петрова и компаньона й прекараха в заведението близо 2 часа и по всичко личеше, че са в много добро настроение. Тя разпалено му обясняваше нещо, а той внимателно я слушаше. Е, по едно време интересът му секна и започна да рои отегчено в телефона си. След като приключиха с обяда, двамата се качиха заедно в колата на актрисата – сребристосиво BMW, и се отправиха в неизвестна посока.

Oткакто се разведе с бившия си съпруг Аристотелис Фотилас през 2006 г., Елена не е афиширала връзка с друг мъж. Звездата и гръцкият богаташ имат близнаци – Изабаела и Александър, но не успяха да спасят брака си дори в името на децата.

Говори се, че Аристотелис е бил инициаторът на раздялата, защото разбрал, че Елена му кръшка. В артистичните среди не е тайна, че къдрокосата хубавица имаше бурна извънбрачна авантюра с режисьора Мартин Макариев, който с днешна дата е женен за колежката й Луиза Григорова. Тази връзка не само коства брака на Петрова, но и постави пред голямо изпитание финансовата й стабилност. Кариерата й оттгава също е в застой. Преди 4 години актрисата се уреди с главна роля в комедийния сериал „Ние, нашите и вашите”, но това се оказа последният й засега ангажимент в тв продукция. Дали най-сетне Елена Петрова е открила любовта в лицето на млад и симпатичен мъж, питат се колегите й.

 


image0 (9K)