Необикновено 16-годишно момиче омагьоса сцената на „Гласът на България“

Едно момиче на 16 омагьоса сцената на музикалното шоу „Гласът на България“ в кастинга на тъмно, който бТВ излъчи снощи, видя ЗАРАТА.

Рая Димитрова е от София и естествено все още е ученичка. Във визитка си тя казва, че мечтае да вдъхновява хората, за да дръзнат те да бъдат различни. Да, самата тя се отличава от сивата маса хора, защото е изключително атрактивна в начина си на обличане и на гримиране. Въпреки това обаче, момичето сподели с доза неувереност, че не е особено популярна сред връстниците си, дори напротив – навсякъде е аутсайдер.

BTV обяви новия водещ на Гласът на България

Но пък Рая получава безпределната подкрепа на семейството си, а дотук в музикалното ѝ развитие, основен неин ментор е баща ѝ, който много емоционално съпреживява заедно с дъщеря си всички нейни успехи. Неслучайно той беше поканен на сцената до нея, заедно с неизменната китара в ръце, с която акомпанира на Рая.

А тя пя, ама само как пя!

16-годишното момиче владее гласа си до съвършенство. Нейното музикнтско изпълнение плени треньорите до един и те се обърнаха към сцената без изключение. Стигна се дори дотам, че Любо блокира Дара, за да я остави извън вероятността да бъде избрана от изпълнителката. След 10 секундното мислене Рая предпочете отбор Лечев и Мастъра остана изключително доволен, вземайки талантливата Рая под крилото си.

А иначе конкуренцията в 8-ия сезон на „Гласът“ е убийствена. Дотук чухме забележителни таланти с феноменални гласове, а отборите все още са попълнени едва наполовина. Конкуренцията ще бъде жестока, а битките – ненадминати. Удоволствието за зрителите – несравнимо!


image0 (9K)