Не една, а цели три награди „Зелено перо“ грабна екипът на „Агровестник“

На 11 май в София президентът Румен Радев откри с видео обръщение официалната церемония по награждаване на участниците в Националния конкурс „Най-зелените компании в България“.

За 11-та поредна година организаторите от b2b Media предизвикаха бизнеси и организации, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по-здравословна среда да покажат своите постижения.
 
За поредна година „Агровестник“ е номиниран и получава награда „Зелено перо“научи ЗАРАТА.  А в настоящия конкурс, цели 3 – Велина Петкова, собственик и главен редактор на аграрната медия бе отличена за поредица от материали по теми, насочени към опазването на околната среда и вдъхновяващи примери за по-устойчиво развитие на бизнеса. Пламена Петкова – за Натура 2000 и възможностите за използване на регенерирана вода в селското стопанство. Лилия Лозанова, дългогодишен кореспондент на „Агровестник“ спечели с материала си „България може да бъде „Зелената градина на Европа“.
“Агровестник” е единственият извънстоличен седмичник за практически земеделски съвети, информация и агробизнес. Присъства на вестникарския пазар вече 29 години.


image0 (9K)