ИЗБРАНИ

Нидал Алгафари: Докато слушах речта на Радев, щях да си туря въжето!

Нидал Алгафари изрази потреса, който е предизвикала новогодишната реч на Румен Радев. Политическият пиар сподели във фейсбука си, че откровено е искал да се обеси след думите на държавния глава в навечерието на 2019 г.

„Приятели, снощи след като прехвърлях новогодишните програми на телевизиите ни, защото тазгодишните не блеснаха с нещо особено, минути преди настъпването на Новата година чух президента. Добре, че Бог ми дал силна психика, че не пожелах да си туря въжето.

Не знам кой мъдрец му пише словата, надявам се все пак да не е сам той – президентът, инак потресът ще е стократен. На Нова година, когато човечеството празнува, когато слабите и ощетените имат нужда от добра дума, когато искат макар и за миг да забравят тегобите им да излезе по всички телевизии толкова черногледо слово е поредното недоглеждане на съветниците му“, коментира Алгафари.

„Някак ми прозвуча, като да бъркаш в мъката човешка, както го правят злобните мъничета и то в единствените минути в които човеците се опитват да забравят всичко което ще им се стовари след часове. Не съм очаквал, че може президентът да хленчи по този начин.

Избраният от много повярвали в него можеше да бъде оптимист. Да вдъхне сила на слабите и на немощните. Ако съветниците му не знаят, а вероятно не знаят и не познават, как трябва да се държи президент, то моля ви от сърце ви моля, прочетете поне словата на други в подобна ситуация инак проваляте и малката светлина в мрака“, казва още Алгафари.

Източник: http://www.faktor.bg

Иван Дарийков

Share
Published by
Иван Дарийков

Recent Posts

Опасна тенденция: Случаите на домашно насилие ескалират

Поредният случай - млад мъж прободе с ножица половинката си...

37 минути ago

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Стара Загора: „Това не са поредни избори, това са изборите. Изборите за стабилна България в сигурна Европа“

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Стара Загора - символичния център на България. Центърът изразява…

38 минути ago

Екшън в Дупница: Кмет издигна руското знаме, свалиха го, той пак го издигна

Не сме скъсали отношенията с Русия, обяви Първан Дангов...

56 минути ago

Непобедимият Байер пак сътвори сензация и е на финал

Подобрен бе историческия рекорд на "Бенфика" за мачове без загуба...

57 минути ago

Главчев и министри на поклонение в Атон

Премиерът отива на храмовия празник на манастира "Св. Георги Зограф"...

един час ago

Бити, заплашвани, плюти. Кой напада германски политици

Политици са бити, заплашвани, заплювани на улицата, а случващото се напомня на "най-мрачната глава от…

2 часа ago
image0 (9K)