Нина Добрев долетя за празниците в София

Канадската актриса от български произход Нина Добрев се прибра у нас малко преди коледните празници. Брюнетката по никакъв начин не обявила за идването си в България в личните си социални мрежи, но риалити героят от „Фермата“ Сами Хоссни я издаде.

Самият Сами не сдържа вълнението от срещата си с Добрев в самолета към София и сподели с последователите си в онлайн пространството, че се чувства истински кьсметлия, от Лондон в сряда вечерта. Той публикува тяхна обща снимка, на което актрисата позира с маска на звездички.

Над снимката Хоссни написа: „Някои хора казват, че съм късметлия… но след вчерашния полет към София, в който се озовах на съседни седалки със зашеметителната Нина Добрев, си признавам, че бях в правилния момент на правилното място.“

Снимката на фитнес инструктора събра множество лайкове за секунди, а коментарите заваляха, като повечето също си пожелаха да летят 3 часа в компанията на красивата актриса. По всяка вероятност актрисата се завръща, за да посети баба си и дядо си, които живеят в София.

По този начин хубавицата ще им направи най-желания коледен подарък да видят любимата си внучка. Нина Добрев не крие българските си корени и често говори на български в интервюта. През годините тя няколко пъти е споделяла в социалните мрежи, че е пристигала в страната ни.

 


image0 (9K)