Нина Добрев разказа за емигрантския живот на семейството си пред Harper`s Bazaar

Холивудската звезда, с български произход, Нина Добрев е на корицата на Harper’s Bazaar като гост редактор на септемврийския брой на списанието.
Бъдещата звезда е само на 2 години, когато семейството й емигрират от Софи в Торонто. Ето какво разказа тя за емигрантския живот пред изданието:

[ad id=“225664″]
„В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много здраво, за да се справим“, споделя звездата от „Дневниците на вампира“, цитирана от dir.bg

„Докато приятелите ми имаха купища страхотни дрехи, ние пазарувахме от местен магазин с евтини стоки. За да ме накара да се почуствам по-добре, мама го наричаше Versace. Е, няколко години по-късно отидох на истинско ревю на Versace и седнах на първия ред“.

Вероятно миналото на Нина Добрев е оформило и политическите възгледи на красавицата, отбелязват от Harper’s Bazaar, а Нина разказва:

„Произхождам от емигрантско семейство и не смятам, че поведението на Доналд Тръмп е приемливо. Той не се държи като президент, а като риалити звезда в ужасно шоу“.

Нина Добрев е категорична, че не съжалява за решението си да напусне сериала, който я направи световноизвестна – „Дневниците на вампира“: „Такъв беше планът от самото начало. Нямах намерение да оставам след изтичането на шестгодишния ми договор“.


image0 (9K)