Нинова: Силата на БСП е в честността и чистотата на членовете й, те решават

Нинова: Силата на БСП е в честността и чистотата на членовете й, те решават

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

„Знам, че съм пречка за намеренията ви. Знам, че БСП ви трябва послушна и удобна. Но още повече знам къде е силата на партията: в честността и чистотата на нейните членове. Накрая те решават“, написа във Facebook лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова и потвърди позицията си пред Bulgaria ON AIR.

Тя опроверга информацията, че подкрепя кандидат-президентската двойка Анастас Герджиков – Невяна Митева. В интернет се разпространява неин портрет с призив за подкрепа към конкурента на държавния глава Румен Радев.

Още по темата

17 ное 2021 18:05

108

17 ное 2021 10:41

66

16 ное 2021 12:51

727

„Това е фалшив колаж. Това е лъжа. Задкулисието става все по-изобретателно. Парадоксалното е, че това се тиражира от хора, които пет години бяха на хранилка при Борисов с една задача: да разбиват БСП отвътре и да ми правят преврати“, подчерта Нинова.

Лидерът на БСП в оставка добави, че когато се е „биела“ с него, те „припълзяваха в кабинета му да им подхвърли някоя трохичка“. В момента пак са на хранилка на властта и пак със същата задача, категорична е Нинова.

Тя продължава преговорите със съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.

„Започваме преговори за правителство. Първо ще сложим на масата програмите си, ще търсим общите неща, ще търсим обединение. Ще работим след това във формат на работни групи по секторни политики за програма на бъдещо правителство“, заяви Нинова пред екип на Bulgaria ON AIR.

Лидерът на БСП в оставка изтъкна, че трябва да има работещо правителство и парламент, както и спешно да се приемат важни решения за извеждане от кризите.

https://www.dnes.bg/………….


image0 (9K)