Нова драма на АМ „Тракия“, подобен удар като върху колата на Милен Цветков

Полицейски служител от столична дирекция е предизвикал зверско ПТП на входа на АМ „Тракия“ от София, съобщава „Флагман“, позовавайки се на Рада Маркова, майка на един от пострадалите в катастрофата.

Колата на сина ѝ Мартин е блъсната отзад от личния автомобил на униформения, а след това се е получило верижна катастрофа с още няколко автомобила. Цяло чудо е, че няма жертви предвид сериозната скорост, с която е шофирал нарушителят под пагон.

Колата на полицая

„Това не е Милен Цветков. Това е моят син, Мартин. На път за работа тази сутрин верижна катастрофа преди КПП на изхода на София в посока Пловдив. Полицай жестоко размаза няколко коли, първата, която пое удара, е на Мартин. Даже не знам на кой Господ да благодаря, че синът ми е с комоцио, няколко натъртвания и голяма уплаха. Някой да видя това да е отразено в новините, ще видим и следователите какво ще кажат за колегата си, който е летял с висока скорост и се е спрял в колоната без никакъв спирачен път. Благодаря на Чудото на деня! Спрете да се трепете по пътищата, хора!“, казва Рада Маркова, която е главен асистент в УМБАЛ Александровска.


image0 (9K)