Новият живот на Чарли Шийн

Чарли Шийн говори открито за новия си живот на трезвеник в ексклузивно интервю за DailyMailTV.

Той сподели, че се чувства „невероятно“, а здравето му е „по-добро от всякога“, след като отбеляза, че през декември 2018 г. е направил една година като трезвеник .

Преди 12 месеца 53-годишният Шийн категорично е променил живота си, като изхвърля от живота си алкохола, наркотиците и купоните. Към днешна дата си ляга до 21:00 часа, а времето си прекарва в работа, здравословно хранене, четене на сценарии и гледане на новините.

Чарли Шийн е взел  категорично решение през декември 2017-а, да направи кардинална промяна в живота си, защото се уморил от объркания си живот.

Шийн признава: „Всяка вечер започваше с добри намерения, но винаги завършваше с достойни хора, които трябва да почистят бъркотията ми. Беше ми омръзнало да се извинявам за неща, които не си спомнях.“

В ексклузивното интервю звездата се заклева никога повече да не се приближава до порно актриси. Освен това Чарли се надява да съживи успешната си допреди няколко години филмова и телевизионна кариера.

По едно време Шийн беше станал по-известен с любовта си към купоните, алкохола, леките жени и наркотиците, отколкото с актьорската си работа.

През 2012 г. той беше диагностициран с ХИВ – шокиращо разкритие, което той направи пред водещия Мат Лауер три години по-късно – през 2015 г.

Чарли признава, че все още не може да се отърве от пушенето, но работи и по този въпрос. Той казва, че близките му са изумени от неговата трансформация.

„Вече не прекъсвам хората. Не губя неща. Много съм точен. И децата ми наистина виждат този супер надежден човек. Те просто могат да зависят от мен вече и дори мога да стана техен шофьор за деня. Днес те имат най-добрата версия на баща си.“

Шийн има дъщеря Касандра на 34 години от Паула Профит, две дъщери – Сам (14) и Лола (13) от брака си с Денис Ричардс и близнаци-синове – Боб и Макс (9) от бившата си съпруга Брук Мюлер.


image0 (9K)