Новият проект на ДСБ е като партизанско движение смята Найден Зеленогорски

Реформаторският блок е в добра кондиция и като началник на щаба ще направя всичко възможно да бъдем част от следващия парламент. Това коментира в парламента Найден Зеленогорски, съпредседател на Парламентарната група на Реформаторски блок.
Видях как се разби СДС, как се разцепи Синята коалиция, за съжаление видях и как се правят опити за разбиване на Реформаторския блок, но се оказаха неуспешни, посочи още той.
Част от колегите правят опити да се спънат в един и същ камък за пореден път, а новият личен проект, за който само се говори, но никой нищо не знае, очевидно е в нелегалност като партизанско движение, каза още Зеленогорски.
Не си обяснявам поведението на опозицията, която не подкрепи бюджета и поставя на изпитание държавата, защитавайки тесния си партиен интерес, каза още Зеленогорски.
Пред този парламент има и още две важни задачи – приемането на второ четене на антикорупционния закон, за да може новият център за предотвратяване на корупцията да започне да работи от 2017 година и разглеждане на въпросите от националното допитване, коментира също Зеленгорски, като добави, че толкова големи промени в изборната система не могат да се правят „на коляно“ и няма впечатление да се работи в по конкретни законопроекти.

http://BNews.bg


image0 (9K)