Нови промоции онлайн и на живо в магазини „За Човека“!

И през месец май магазини „За Човека“ зарадваха своите клиенти с невероятни намаления от 15 до 50% на водещи марки в парфюмерията и козметиката.

Представяме ви някои от най-изкусителните предложения, придружени с малко повече информация за производителите:

m.asam110517_resized

Може би най-интересна е историята на марката M.ASAM.

Началото е поставено преди повече от 50 години, когато двамата съпрузи Ингрид и Ерих Асам в своята малка семейна компания разработват натурални козметични продукти, които са насочени с особено внимание към кожата. Още в началото на 60-те години те проучват нови съставки с помощта на изтъкнати дерматолози и учени. Специално внимание се обръща на гроздето с цел използването му в иновативни продукти за грижа за кожата. Семейство Асам създава първата в Германия производствена система за антиейдж съставки от студено пресовано масло от гроздови семена, ресвератрол и други ценни части на плода. Любопитното е, че гроздето се отглежда в собствените семейни лозя на фамилията, тъй като преди да се насочат към този бизнес, те са били винопроизводители.

В началото на новото хилядолетие, след 10 години обширни изследвания върху начина, по който този плод предотвратява стареенето на кожата, съпрузите Мириям и Маркъс Асам започват собствена козметична гама – М. Asam® – от първата буква на имената им.

Тяхната първа серия с грижа за кожата, VINO GOLD®, се основава на познанията им за противостареещия ефект на гроздето. VINOLIFT® е друга луксозна линия натурална козметика с грижа за кожата, която се появява малко по-късно. Липозомите в продуктите от серията действат като транспортна система за ефективно проникване на основните съставки в кожата. Тъй като те са капсулирани, това спомага за бавното освобождаване на ингредиентите, когато и където са необходими.

Серията AQUA INTENSE® е разработена на базата на хиалуронова киселина, а презареждащият й комплекс доказано прониква в по-дълбоките слоеве на кожата, хидратирайки я интензивно. Оттогава в компанията се създават непрекъснато нови формули, а целта – безкомпромисно качество и грижа за външния вид, за което говори и слоганът на M. Asam – „Красотата е наша традиция“.

Брандът предлага богат асортимент от висококачествени кремове, фон дьо тени, душ гелове, шампоани и други продукти включително и натурална козметика за мъже М.Асам, която позволява и на силния пол да полага грижи за себе си.

Магазини „За Човека“ са помислили и за абитуриентите. Освен огромната гама от 12 000 артикула маркови парфюми и козметика за перфектния грим на дамите ще се погрижат професионалните гримьори в магазина на бул. „Цар Симеон Велики“ 90. Цената на официалния грим е 30 лв., а пробният е БЕЗПЛАТЕН!

БЕЗПЛАТНА е и доставката за пазаруващите онлайн при поръчка над 10 лв.

Независимо дали ще предпочетете да поръчате онлайн или ще посетите лично магазина, удоволствието от пазаруването е гарантирано!

Адрес: Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 90
Онлайн магазин: https://zachoveka.com/
Фейсбук страница: Магазин „За Човека“ – zachoveka.com

Още изкусителни промоции:

IsaDora_110517_resizedbourjois110517_resized


image0 (9K)