Нов канал само за турски сериали пуска 5 премиерни теленовели

От 20 март клиентите на Булсатком имат достъп до новия канал Timeless Drama Channel (TDC), който излъчва само турски сериали.

За SD – 62 позиция – на мястото на DM Sat

За HD – 514 позиция – на мястото на DM Sat

За IPTV – 402 позиция – свободна позиция

Timeless Drama Channel е телевизия с високо качествени драма сериали. Излъчва се за първи път в България.

Известни актьори, завладяващи истории, силни емоции и преживявания, каналът предлага над 500 часа сериали с висок рейтинг и множество международни награди.

Скоро допълнително ще обявим и пълната програмна схема на канала, който излъчва поредиците с бг аудио.

Към момента 9 дублирани на български турски сериали ще можете да следите в ефира на TDC, като 5 от тях са премиерни.

Ето и списък с тях:

1. „Черни пари и любов“ (Kara Para Aşk) – ПРЕМИЕРА с Туба Бююкюстюн („Искрите на отмъщението“, „Гордата Аси“, „Огнено сърце“, „Под липите“, „20 минути“), Енгин Акюрек („Пепел от рози“, „Брак с чужденец“), Небахат Чехре („Забраненият плод“, „Великолепният век“, „Изкушение“), Йойкю Карайел („Север Юг“, „Великолепният век: Кьосем“) и други.

Заснет през 2014-2015 г.

Брой епизоди: 54 по 130 минути.

Историята на „Черни пари и любов“:
Когато полицаят Йомер, чиято годеница се е самоубила, научава, че тя е била жертва на престъпление, той започва да гори от желание да научи истината. Сключва споразумение с правителството – ще намери изгубените диаманти, а в замяна на това ще научи кой е убиецът. Елиф, която е загубила баща си при катастрофа, ще научи, че той всъщност е бил пропаднал мафиот, който се е занимавал с изпиране на мръсни пари. Сега Елиф е принудена да изкарва прехраната на семейството си и едновременно с това да изплаща дълг от 200 млн. долара за диамантите. И на всичко отгоре сестра ѝ е в ръцете на лошите. Таййар, от когото са били откраднати диамантите, е решен да си ги върне обратно с цената на всичко. Не само Таййар обаче знае за съществуването им. Всички тръгват по следите на ослепителния блясък, който заслепява очите. В тази история някои ще станат роби на копнежа, други – на тайните, а трети – на любовта.

2. „20 минути“ (20 Dakika) – ПРЕМИЕРА с Туба Бююкюстюн („Искрите на отмъщението“, „Гордата Аси“, „Огнено сърце“, „Под липите“, Черни пари и любов“), Илкер Аксум, Метин Чекмез („Огледален свят“, „Част от мен“), Мирай Акай („Слънчеви момичета“) и други.

Заснет през 2013 г.

Брой епизоди: 25 епизода по 90 минути.

Историята на „20 минути“:
Сюжетът се върти около семейство Халаскар – едно нормално, средностатистическо турско семейство. В късните часове на един обикновен ден на вратата на дома им се звъни. Нищо неподозиращият глава на семейството Али Халаскар (Илкер Аксун) отваря и с това целият живот на всички се променя завинаги. През отворената врата нахлуват полицаи, които арестуват съпругата на Али – Мелек (Туба Бююкюстюн). Госпожа Мелек е домакиня, която прекарва дните си в грижи за къщата и семейството. Нещо, което по никакъв начин не е свързано с тежкото обвинение, въз основа на което тя е арестувана – убийство. Али не може да направи нищо и се чувства безпомощен пред това, което се случва с обичната му съпруга. Той има едва 20 минути, за да докаже невинността на Мелек и да я спаси.

3. „Майки и мащехи“ (Analar ve Anneler) – ПРЕМИЕРА със Синем Кобал („Малки тайни“), Хазар Ергючлю („Висше общество“, „Кварталът на богатите“, „Север Юг“), Метин Акдюлгер („Великолепният век: Кьосем“, „Кварталът на богатите“) и други.

Заснет през 2015 г.

Брой епизоди: 9 по 130 минути.

Историята на „Майки и мащехи“:
Сюжетът на „Майки и мащехи“ се развива през 1970 година в Турция и разказва за две напълно различни млади жени, чиито животи неочаквано се преплитат. Кадер живее в малко село в Анадола и не иска нищо повече от това да бъде щастлива с любимия си Мустафа. След трагичен инцидент обаче тя е оставена да живее сама в Истанбул. Зелиха е умна и образована жена. Тя има страстна връзка с Мурат, който е активист и постоянно я поставя в опасност. В края на краищата тя забраменява, а след това овдовява. 9 месеца по-късно пътищата на двете жени се преплитат. Те водят всемогъща борба за живота на един син.

4. „Петима братя“ (Beş Kardeş) – ПРЕМИЕРА със Серкан Кешкин, Осман Сонант, Мелиса Сьозен („Златната клетка“, „Великолепният век“) и други.

Заснет през 2015 г.

Брой епизоди: 13 по 100 минути.

Историята на „Петима братя“:
Сюжетът разказва историята на петима братя и тяхната непоклатима семейна връзка. Това е до деня, в който най-големият от петимата – Саит, който е като баща за всички, решава, че е време да се фокусира върху собствения си живот. Неговото желание е да живее спокоен и зрял живот, но се оказва в центъра на любовен триъгълник.

5. „Осмият ден“ (8. Gün) – ПРЕМИЕРА с Буура Гюлсой („Любов от втори опит“, „Север Юг“, „Пепел от рози“, „Незабравима“), Бурджу Бирджик, Джейда Дювенджи („Семейни тайни“, „Другите отчаяни съпруги“, „1001 нощ“) и други.

Заснет през 2018 г.

Брой епизоди: 6 по 130 минути.

Историята на „Осмият ден“:
Бахар е млада, умна и богата жена, чийто живот се променя из основи, когато майка ѝ е убита. Убийците започват да преследват и нея, а тя опитва да остане жива и да разбере мотивите им. Бахар ще се съюзи с бивш мафиот, който с времето става като неин баща.

6. „Спраделивостта на Кара“ – ПОВТОРЕНИЕ

7. „С Русия в сърцето“ (Kurt Seyit ve Şura) – ПОВТОРЕНИЕ

8. „Момичето с червения шал“ – ПОВТОРЕНИЕ

9. „Край“ (Son) – ПОВТОРЕНИЕ


image0 (9K)