Нов опит в конкурса за избор на Царица Роза 2021

„Най-много опит в конкурса за избор на Царица Роза 2021 има посолството на Япония, но сега за всички Вас това е нов опит!“, заяви Кметът на Казанлък към чуждестранните гости на среща в нейния кабинет преди конкурс-спектакъла за избор на Царица Роза 2021.

Галина Стоянова разговаря с посланика на Япония в България Негово Превъзходителство Нарахира Хироши, посланикът на Алжир у нас Нейно Превъзходителство Латифа Беназза, първият съветник на посланика на Франция в България Жил Курежльонг, аташето по протоколните въпроси в Посолството на Русия в България Надежда Варабьова.

ЗАРАТА информира, че Александра Хаджихристова стана 53-та Царица Роза

Чуждестранните гости споделиха благодарност за поканата и вълнение от срещата с красивите момичета на Казанлък. Всички изразиха радост, че конкурсът ще може да се проведе на живо и да преживеят споделени емоции с публиката и участничките. Надежда Варабьова определи себе си като късметлийка на фона на големия интерес към проявата от страна на мъжкия състав в руското посолство. „През декември 2020 година светът не беше добре заради пандемията, но сега ситуацията се подобрява и вярвам, че Вашето събитие е знак за по-добро бъдеще!“, сподели Негово Превъзходителство Нарахира Хироши.

„Предложението ни Вие да журирате безпристрастно в нашия конкурс е начин да възстановим контакт с побратимените градове на Казанлък.“, посочи Кметът Галина Стоянова и запозна гостите с правилата и критериите за оценка на най-хубавата сред хубавите абитуриентки в Града на розите. По-късно в петъчната вечер безкористното жури избра Александра Хаджихристова за 53-та носителка на престижната титла Царица Роза 2021, с първа подгласничка Тиара Братованова, а за втора безкористното чуждестранно жури избра Ивона Габарова. Но всички заявиха, че изборът е бил много труден, защото всички момичета са били прекрасни.


image0 (9K)