Нумеролог: Чака ни промяна, която ще има последици през следващите 9 години

Публикуваме интервю, дадено пред „Марица“, с нумеролога инж. н. с. Нели Колева:

– Какъв анализ правите за датата на предсрочните парламентарни избори 11 юли?

– 11.07.2021 година дава редуцирано нумерологично число 41=5. Тази вибрация носи трудности при търсене на единомислие от различните политически формации. Тя има Сатурново влияние, свързана е с ред, закон, дисциплина, поставя нови правила пред хората. Може да има много спънки, пререкания, влизане в спорове, конфликти, докато се стигне до съглашение. За обединяването е наложително да се правят компромиси от участващите.

 

Тенденцията е за видимо неспокойна 2021 година в политически аспект.

За Борисов 2021-ва е свързана с радикална промяна, за Слави се очертава водеща роля

С лявата коалиция Жан Виденов може да се превърне в обединител, да събере съмишленици

– Инж. Колева, каква година е 2021-ва според нумерологията?

– Според цифрите в нумерологията 2021-ва е година на много трансформации. Годината е под влиянието на Меркурий, който управлява и социалните дейности в обществото. Под действието на цифра 5, която в астрологията отговаря на Меркурий, човек е методичен, последователен в постъпките си, иска да се усъвършенства, да напредва. В доста астрологични позиции Меркурий може да има отношение към властта. В добрия, позитивен смисъл петицата „протяга ръка“ към нуждаещите се, не е безразлична към страданието.

При негативни влияние на цифра 5 хората стигат до импулсивни действия и празни обещания. Вибрация 5 обикновено търси разнообразието, удобствата, също може да бъде нетърпелива, взискателна и много претенциозна.

– Да очакваме ли, че изборите на 11 юли 2021 г. ще доведат до по-стабилен 46-и парламент, който да успее да състави кабинет?

– Хороскопи на много лидери сочат промяна, което води до бърза трансформация в политическия живот на България. Тези хороскопи влизат в дисхармония с голям космичен цикъл, което трае до 2029 година. Промяната е съдбовно предопределена.

От нумерологична гледна точка направените анализи на нумерологични карти /портрет/ на повечето лидери на партии и коалиции доста ясно сочат, че следващото Народно събрание трудно може да изкара своя пълен мандат.

Според нумерологията и астрологията през юли и август, съответно 07 и 08 месец – има малко по-добра тенденция относно съставяне на кабинет, в съпоставка с предишната дата на изборите – 4 април. Обединяване като тенденция при съставяне на кабинет – неспокойни са летните месеци за доста лидери както от партия ГЕРБ, така и на други водачи; това се отнася и за първата декада на 08 месец.

Предстоят неразбирателства както при съставяне на кабинет, така и в парламента.

Независимо от шарения 46-и парламент, който предстои да бъде избран, желателно е да има диалог между всички участващи партии. Но участниците в 46-ото Народно събрание трудно ще намират „общ език“.

– Добра ли е датата 11 юли и като цяло годината 2021. за Бойко Борисов? Предполага ли отново първо място за ГЕРБ?

– Много от хороскопите на лидерите, респективно на партиите, не са в унисон с произтичащите събития през 2021-ва. На предстоящите избори ГЕРБ по-трудно може да запази лидерското място като първа политическа сила. Г- н Борисов и ГЕРБ имат засилено влияние едва през месец 07, на прага на изборната дата. Резултатите са със затихваща стойност.

Според редица нумерологични, астрологични показатели, годината 2021-ва, както е видно и от краткия живот на 45-ото Народно събрание, вещае трансформации в политическия живот на страната, в много партии има хаос. Тази година предвещава дълбока промяна, която ще има последици през следващите 9 години. Това е космичен цикъл и касае периода до 2029 година.

За господин Борисов 2021-ва е свързана с трансформация, това е радикална и дълбока промяна. Тези реорганизации, реформи са през цялата година, както през 07 и 08 месец на годината, така продължават и през 2-то полугодие на 2021 г.

– Дават ли шанс числата на партията „Има такъв народ“ на Слави Трифонов да стане първа сила?

– От астрологична гледна точка, композитната, рождена карта на Слави Трифонов сочи още позитиви – през идните месеци на 2021-ва, за датата 11.07.2021 г. на насрочените нови парламентарни избори.

Партията „Има такъв народ“ и Слави Трифонов имат водеща роля от 07, 08, 09 месец 2021 г.

И в същото време Слави продължава да ‚държи ключа към властта“. Това е отчетливо изразено от месец 10 /октомври/ 2021 година.

– Какво сочат числата за БСП – ще се срине ли още или ще успее да се мобилизира партията с Корнелия Нинова начело?

– Според астрологичните характеристики на г-жа Нинова, през месец 07, юли, 2021-ва за БСП има по-добра тенденция и може да получи по-голямо доверие от своите избиратели. Пред БСП ще стои задачата да обедини, консолидира някои политически партии в следващото Народно събрание.

– Има ли шанс новата лява формация около Жан Виденов да стане част от следващия парламент в коалиция с други леви партии?

Нумерологични анализи сочат, че Жан Виденов с лявата коалиция може да се превърне в обединител, да събере съмишленици, също да има решаваща роля като нова лява партия. Ала това е на един по-късен етап – през последните месеци на есента и зимата на 2021-ва, и по-видимо след пролетта на 2022 година.

– Демократична България очаква по-висок резултат на следващите избори – дават ли <210> този шанс числата?

– Според нумерологията рождената карта на съпредседателя на ДБ г-н Христо Иванов сочи активност и стремеж към промяна – както в рамките на 2021-ва, така и през цялата 2022 година.

За Христо Иванов и другия съпредседател и лидер на ДСБ ген. Атанасов, според рождените характеристики – времето оказва позитивно влияние, макар и неголямо, различно от очакванията. Партията има своята важност, запазва въздействие сред избирателите.

– Ще влезе ли Мая Манолова в следващия парламент?

– Мая Манолова е в благодатни нумерологични, астрологични характеристики през цялата 2021 година. Това не означава на всяка цена добър резултат на предстоящите избори. Рождената карта, хороскоп на г-жа Манолова сочи разминаване между желания, очаквания и реални резултати.

През по-голяма част от 2021 г. пред г-жа Манолова се разкрива приказният свят на звездите /образно погледнато/. Това е така, тъй като г-жа Манолова има нумерологично въздействие на ‚двойната“ петица от действието на редуцираната година и спрямо нейната Лична година. Тенденцията е да се намира близо до властта и да е доста често в „светлината на прожекторите“.

От астрологична гледна точка отслабва влиянието на партията на ДПС и Мустафа Карадайъ. Тя няма да играе ролята на балансьор.

– Каква политическа ситуация ни очаква следващата година?

– През погледа на нумерологията, както на астрологията, към момента и в периода до края не само на 2021 година, но и през цялата 2022 година, България се намира във „време на преход“ и дълбока трансформация, подобно на времето през 1990-1991-1992 година. Тази политическа промяна е видимо мъчителна и по-бавно случваща се в съпоставка със събитията преди 30 години.

Инж. н.с. Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“ – София, специалност „Изчислителна техника“. Научен сътрудник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала. Авторка е на 5 книги по нумерология – „Посланието на цифрите“, „Практическа нумерология“, „Съвместимост и Партньорство“. „Любовта чрез рождената дата“. Изградила е „САДОХА НЕЛИ КОЛЕВА“ – нова система за прогнози, която обединява трите древни езотерични науки – нумерология, астрология и кабала. Нели Колева провежда обучение и курсове по астрология. Рисува и енергийни картини с пръсти – биополева живопис. Картините са носител на космична и ангелска енергия.

източник www.dunavmost.com


image0 (9K)