Някой взима неочаквано решение във Фермата тази вечер

Тази вечер зрителите ще станат свидетели на едно неочаквано решение, се казва в анонса към поредния епизод от седмия сезон на риалити формата Фермата: Време за пробуждане.

След като грънчарката Ралица абсолютно заслужено спечели мястото на Фермер на седмицата, излизайки на двубой с актьора Кирил, хората вътре трябва да свикнат с новите порядки. Участниците се опознават и между някои вече възникват конфликти, при други са само различия във философиите им за живота, при трети прехвърчат интересни емоционални искри, а при четвърти се зараждат отношения на подкрепа. Засега. Започват плахо, а и не чак толкова, да се сформират коалиции, да се чертаят схеми и тактики, но това е нормално – все пак залогът никак не е малък – наградата от 100 хиляди лева.


Със съня също се забелязва немалкият проблем с хъркането. До този момент основният дразнител беше Цоньо от Крушево, но се отпусна и още един „гатер“ – 41-годишният банкер Боби, който по нищо не отстъпва на снажния шофьор и на неговите звучни вариации.

Какво обаче предстои да се случи с Бесния?

– припомняме прякора на Мариян Щерянов, чието тъмно, мутренско минало не му дава мира. 30-годишният здравеняк влезе във Фермата със заявката, че ще търси опрощение на греховете си.

Но го видяхме, че не тръгна честно в играта. Той сам призна, че е имал предварителната стратегия да се контузи умишлено, което да го извади от строя за няколко дни и да има време да наблюдава останалите, а и да не го избират за ратай и респективно – за дуелист. Младият мъж така и направи – разрани сериозно ръцете си още в първите битки, в стопанството влезе дори лекар да го прегледа и превърже, но Мариян застана сам пред камерите и си призна, че го е направил нарочно и съжалява за това, защото хората в тазгодишния сезон се оказало, че много му харесват, а и каузата на формата му подействала отрезвяващо. Но не и когато се рани.

В предварителните кадри за епизода довечера се вижда, че именно той съобщава на другите участници за някакво важно решение, което е взел. Какво ще бъде то, предстои да видим в 21 часа по бТВ.


image0 (9K)