Обединени патриоти: Старозагорската ни листа е най-добрата в страната и не само от нашата коалиция

ЗАРАТА: Старозагорската ни листа е най-добрата в страната и не само от нашата коалиция, каза днес на пресконференция по повод представянето на кандидатите за народни представители на коалиция „Обединени патриоти“, ексдепутатът и  председател на Съвета по коалиционна политика на „Воля“ Кръстина Таскова.

Почти всички наши кандидати са млади хора, до един професионалисти и не по-малко важното – патриоти, които поставят националните интереси на първо място, е мнението на Таскова.

Коалиция БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ за 27-ми изборен район – Старозагорски за изборите за народни представители на 11 юли 2021 г., както следва:
1.Елена Владимирова Ангелинина
2.Венцислав Йорданов Иванов
3.Недко Пламенов Кузманов
4.Никола Любомиров Пировски
5.Боян Йорданов Кулев
6.Иван Стефанов Божев
7.Атанас Николов Боев
8.Енчо Валентинов Енчев
9.Мария Йорданова Митева
10.Мария Ангелова Нанева
11.Кремена Недева Йовчева
12.Теодора Райчева Лечева
13.Стамен Иванов Бишков
14.Николай Величков Марков
15.Владимир Борисов Йорданов
16.Алина Събева Иванова
17.Веселин Тончев Вълев
18.Теодора Стоянова Георгиева
19.Иван Генков Илиев
20.Златко Лозев Костов
21.Красимир Симеонов Червилов
22.Александър Маиров Сиди

Водачът на листата на ВМРО на 4 април Александър Сиди поясни, че амбицията е на 11 юли е да бъде обединен целия патриотичен вот, защото това, което се случва е меко казано страшно.

„Онези, които шестваха по улици и площади миналата година поискаха чисти и абсолютно нови хора в политиката. И „чистите“ „чисто нови“ дойдоха – Мая Манолова, Татяна Дончева, ген. Атанасов, Христо Иванов и т.н. 9- дневния парламент веднага прати в небитието комисията „Росенец“ и направи промени в избирателния закон, обслужващи основно ДПС. Добре, че не беше повече от 9 дни, за да натвори и други глупости. Е, към днешна дата в Турция ще бъдат отворени минимум 115 секции. Досега в 35-те гласуваха между 2 500 и 3 000 души. Ясно е за какво става дума в момента. Лидер на българска партия (етническите по закон са забранени) Карадайъ, се срещна с президента на Турция Реджеп Ердоган – доста противоречива за света фигура и осигури държавна подкрепа за вота там. И като си помисля, че ДБ и ИТН направиха това, за да си вдигнат малко вота от Англия…, но доколкото знам не са пили кафе с английската кралица, нито с Борис Джонсън.

По-лошо, забравиха, че щяха да изритват ДПС от властта и вече открито говорят за правителство с подкрепата на ДПС – ген. Атанасов и Татяна Дончева, а вчера станаха точно 8 години откакто Мая Манолова предложи Пеевски за шеф на ДАНС, т.е. ДПС отново ще е във властта и ще я определя, дори един министър да няма (не им е и нужно).

Всичко това, а и още доста други неща, изправят „Обединени патриоти“ пред задачата да влезе и то с добър резултат в следващото НС, за да бъде възможност и основа на едно стабилно правителство, от което България се нуждае, за да заработят и бизнесът, и администрацията – сега нищо не работи, а най-вече, за да не се допусне отново зависимост на властта от ДПС, което е големия проблем на България вече 30 години. Интересно, че тези „чисто новите“ внезапно го забравиха, нищо, че тръгнаха уж да решават точно този проблем в началото.

Лидерите на нашите три патриотични организации помежду си имаха своите проблеми, своите скандали, но те направиха нещо изключително – оттеглиха се от участие в листите, съответно и в НС, за да дадат шанс на патриотичния вот и България“ – каза Сиди.

Очаквайте още от интересните изказвания на патриотите днес в следващи публикации.

 

 


image0 (9K)