Обидно малко публика на България – Парагвай

Обидно малко публика се очаква за днешния двубой между България и Парагвай. Приятелският мач е тази вечер от 19:00 часа на националния стадион „Васил Левски“.

С оглед последните катастрофални резултати и игри на трикольорите на стадиона се чакат не повече от 2000 души. Възможно е те да са и по-малко. Интересът към трикольорите клони към нула.

Отделно цените на билетите също не са евтини – 15 (сектор В) и 25 лева (сектор А), което не е маловажно, пише „Тема спорт“.

Сумите не са по джоба на доста хора и едва ли феновете искат да дадат въпросните пари, за да гледат поредната излагация на лъвовете.

Защото, ако при 0:6 от Англия на трибуните имаше доста запалянковци, дошли и заради Трите лъва, то сега съперникът не е никак атрактивен.

Това ще е последният мач на трикольорите с публика. В неделя от 19:00 часа заради наказание от УЕФА за расизъм евроквалификацията с Чехия е при закрити врати.

Времето в периода на двубоя с Парагвай ще е от 13 до 11 градуса при променлива облачност. Валежи не се очакват, категорични са синоптиците.


image0 (9K)