Облекчете ставните болки с този колаген

В последните няколко години колагенът Forlife е сред най-търсените добавки за облекчаване на ставна болка, намаляване на бръчките и поддържането на здрави и красиви коса и кожа.

Хиляди доволни клиенти се запасяват отново и отново с добавката, оставяйки положителни отзиви за продукта.

Какво прави колагенът Forlife толкова ефективен – разглеждаме подробно.

Каква е ролята на колагена в тялото?

Колагенът е жизненоважен протеин – има повече от 25 вида, но повече от 80% от целия колаген в човешкото тяло е тип I, II и III, като тип I е най-разпространеният.

Удивително е, че 30% от всички протеини в човешкото тяло са колаген и се намират в съединителната тъкан, изграждаща сухожилията, както и в костите, мускулите, хрущялите, кожата, зъбите, очите, субмукозния слой на тънките черва, косата, ноктите и кръвоносните съдове.

Тялото синтезира колаген естествено, но след определена възраст (в повечето случаи след 25 години), синтезът му намалява. Така с времето имаме проблеми с подвижността, дискомфорт и ставни болки.

Защо да изберем хидролизиран колаген Forlife?

Сложната молекула на натуралния колаген има високо молекулно тегло и размер, което означава, че може да не се усвоява толкова добре. Това е и основната разлика между натурален и хидролизиран колаген.

Хидролизираният колаген е натурален колаген, който е разграден на малки колагенови пептиди чрез процес, наречен хидролиза.

Натуралният и хидролизиран колагенов протеин в основата си са еднакви – различават се само структурно.

6 ползи от редовния прием на хидролизиран колаген

  1. Намалява болките в ставите и действа противовъзпалително

Колагенът функционира подобно на маслото в автомобилния двигател: помага на сухожилията и ставите да се движат гладко. Дефицит на колаген води до подути, схванати и болезнени стави.

Колагенът помага за облекчаване на болката и при остеоартрит.

  1. Подобрява и укрепва косата, кожата, зъбите и ноктите

Бръчки, отпусната кожа, стрии и целулит могат да бъдат резултат от по-ниските нива на колаген в организма. Приемът на протеин прави кожата еластична и гладка за по-дълго време.

  1. Помага за възстановяване на пропускливи черва

При пропускливи черва, токсините могат да преминат през храносмилателния тракт в останалата част от тялото и да причинят хаос в целия организъм.

Ако страдате от възпаление на червата (като болест на Крон, улцерозен колит и т.н.), колагенът може да помогне на храносмилането.

  1. Увеличава метаболизма и мускулната маса

Аминокиселината глицин, открита в колагена, помага за превръщането на глюкозата в енергия и увеличаване на чистата мускулна маса.

Повече чиста мускулатура означава по-бърз метаболизъм, тъй като мускулите изгарят повече калории от мазнините.

Приемането на витамин С заедно с колаген подпомага този процес.

Глицинът има роля в предпазването на черния дроб от токсини и може да помогне за възстановяване при чернодробно увреждане.

  1. Защитава сърцето и сърдечно-съдовото здраве

Пролин друг компонент на колагена, може да помогне за възстановяване на артериите и изчистване на мастните натрупвания от тях. Също така е доказано, че намалява кръвното налягане.

Как се приема колагенът на прах Forlife?

Препоръчителната доза хидролизиран колаген е 6 грама на ден (1 и ½ ч. л.), разтворен във вода или друга напитка ( хладка, топла или гореща) , както и в кисело мляко, смути и т.н.

Продуктът е 100% говежди колаген на прах, с висока усвояемост, а една опаковка от 600 г е достатъчна за повече от 3 месеца редовен прием.  За поръчки ТУК

 


image0 (9K)