Обръщение на Диляна Комитова, кандидат-депутат от „БСП за България“

Уважаеми съграждани,

На 11 юли 2021 г. ще се проведат извънредни парламентарни избори. Независимо от резултатите, още от сега е ясно, че ПП ГЕРБ повече няма да е на власт!

Времето на управлението на ГЕРБ изтече.

ГЕРБ приключи с властта!

Оттук нататък вашия глас е свободен. Вие вече не зависите от тези, от които се страхувахте досега. Гласувайте свободно, не трябва да допуснем повече да се случи това, което направи партията на Борисов в управлението на страната за последните 12 години! Гласувайте без страх! Не бива повече да ни карат да гласуваме под строй! Това свърши! Останали без власт, тези, от които се страхувахме досега, са безсилни пред нашия свободен избор!

Уважаеми съграждани,

Ние Ви призоваваме да гласувате за левицата, за обединените социалисти от Коалиция „БСП за България“! „БСП за България“ ще участва в управлението на България, за да гарантира промените и стабилността в страната. Тя, както досега, ще води докрай решителна битка, за да се изкорени опустошителното наследство на ГЕРБ – корупция, еднолична власт, беззаконие.

„БСП за България“ ще се бори срещу бедността и неравенството, ще бъдат преизчислени пенсиите, ще се защити малкият и средният бизнес, тя ще се бори за чист въздух, чиста земя, чиста вода, чиста храна, за повишаване на доходите, помощ за младите семейства, никакъв рекет над бизнеса.

Подкрепете ни!

Гласувайте с № 4 в интегралната бюлетина за Коалиция „БСП за България“ и преференция 104 за Диляна Комитова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Източник: https://sakarnews.info/


image0 (9K)